LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Ben jij ook geweest? Geniet van een kort verslag van de avond.

 

Tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid ‘Huub Feest Op Volle Toeren’ tijdens een uitgebreid programma met artiesten zoals Koos Alberts, John West, Lange Frans, Gerard Adriaens, Erwin, Marianne Weber, De Sjonnies, Frans Theunisz, Dennie Christiaan, Johnny Romein, Stef Ekkel, Sandra Kim, Henk Kamphuis, Ziesjoem, Ria Valk, Sharon Doorson, John de Bever, Dean Saunders, Mieke, Nick Nicolai en Yes R zullen gratis bidon flessen beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. Meer dan 20 artiesten zullen de avond gezellig vullen. 

De gratis flessen zijn te verkrijgen bij de EHBO en bij binnenkomst. Organisator Huub Adriaens en Jo Koopman dragen het welzijn van de bezoekers hoog in het vaandel.  

Update: Aankomst 18 juni omstreeks 17:00 uur op de Markt in Maastricht. Gerd Leers alsmede Huub Broers (burgemeester Voerstreken) en Marino Keulen (burgemeester Lanaken) lopen de laatste honderden meters mee terug naar de Markt alwaar een feestelijke aankomst zal plaats vinden. 

 

Update:

12 juni zullen we vanuit het Europees Parlement na een lunch en bijeenkomst met enkele bijzondere gasten en een gesprek met Jeroen Lenaers (EP-lid) beginnen met lopen vanuit Brussel naar Maastricht. Jeroen Lenaers geeft aan zijn volle medewerking te verlenen waarvoor we enorm dankbaar zijn. 

 

Van 12 t/m 18 JUNI lopen organisator Huub Adriaens en zijn broer Gerard Adriaens met begeleiding van Jo Koopman, Pascal Spee en Raymond van Hoorn een voettocht van Brussel naar Maastricht in zeven dagen.

Dit om aandacht te genereren voor jongeren met een beperking. Tijdens de route van 200km die wij afleggen ontmoeten wij prominente mensen en zoeken donateurs. Stichting Vrienden van Talent kan alle steun gebruiken om het welzijn van kinderen en jeugdigen en jong volwassen met een beperking te bevorderen.

Ambassadeur van 7 dagen onderweg is oud minister en burgemeester Gerd Leers.

Opbrengsten zijn voor de Stichting Vrienden van Talent. 

Adriaens, Adriaens en van Hoorn liepen een drie-tal jaar geleden voor 'Kind in Eenzaamheid'. Zie brochure hier.

 

DONEER RECHTSTREEKS OP DE REKENING VAN VRIENDEN VAN TALENT

 

STICHTING VRIENDEN VAN TALENT

Klompenstraat 12

6251 NE Eckelrade

NL30RABO0302427279

ovv 7 Dagen Onderweg voor jongeren met een beperking

 

Het bevorderen van de maatschappelijke , economische en sociale integratie van kinderen en jeugdigen en (jong) volwassenen (‘Talenten’) met een beperking.

De Stichting organiseert en ondersteunt en faciliteert hierin in de ruimste zin.

Het bevorderen van het welzijn van ‘De Talenten’ met een functiebeperking

Dat wil zeggen dat De Stichting Vrienden van Talent zich heeft voorgenomen om zich te richten op  alle ‘Talenten’  om zo hun leef-/woon- en werkomgeving op een maatschappelijk verantwoorde duurzame manier  aangenamer te maken en te integreren in de maatschappij.

De Stichting wil voor de ‘Talenten’ met een functiebeperking activiteiten mogelijk maken , die niet of niet alleen vanuit reguliere middelen te financieren zijn.

De Stichting wil dit doel bereiken door het beschikbaar stellen van ( financiële) middelen en materialen en expertise, die bijdragen aan het welzijn van de ‘Talenten’.

Voorbeelden daarvan zijn het mogelijk maken van werkervaring, educatie , het faciliteren van sport-,spel- en leermateriaal, inrichting of extra activiteiten realiseren .

Alle activiteiten worden mede  mogelijk  gemaakt door vrijwilligers en mantelzorgers . De Stichting zorgt voor het zoeken en vinden van de juiste vrijwilligers en mantelzorgers  en  de coördineert de inzet  van die mensen.

2017 is het jaar dat het 25 jaar geleden is dat in Maastricht het verdrag van Europa ondertekend. Vandaar de keuze om vanuit Brussel de weg naar onze geboortestad Maastricht terug te vinden. Europa kent vele dreigementen maar kansen liggen er ook door verbindingen te leggen , steun te geven en te ontvangen en kansen te zien.  

Jongeren van Talentino zullen tijdens het groot meezing feest op de Markt in Maastricht de VIP Gasten voorzien van heerlijke Europese gerechten. Het feest dat op 1 juli 2017 zal plaats vinden zal worden geopend door de Burgemeester van Maastricht, mevrouw Annemarie Penn-Te Strake. 

O.a. Koos Alberts, Dean Saunders, Sandra Kim, Erwin, Frans Theunisz, Mieke, Dennie Christiaan, De Sjonnies, Henk Kamphuis, Gerard Adriaens, Stef Ekkel, Ria Valk, John west, Lange Frans, Johnnie Romein, Ziesjoem, Marianne Weber, John de Bever, Yes-R, Sharon Doorson en NICK NICOLAI zullen hun opwachten maken waarbij het bedrag bekend zal worden gemaakt dat voor 'Stichting Vrienden Van Talent' is verkregen. 

De organisatie Oranje Zingt Zuid zal na de Markt op 1 juli in Maastricht een exclusieve ‘After Party’ houden in Riemst ‘Onder de Brug’ met Frans Bauer en Marianne Weber.

 

Onder de brug is een unieke, authentieke locatie aan het water in Riemst net over de grens bij Maastricht waar u bijzonder wordt ontvangen.

 

TICKETS ZIJN NU ONLINE TE BESTELLEN

Frans Bauer en Marianne Weber kende samen vele succesvolle duetten. ‘De Regenboog’ , ‘Wat ik zou willen’ zijn maar enkele van de vele hits. Solo kende Frans ook enorm veel successen.  Als sterren aan de hemel staan’, ’n Dag uit duizend dromen’, Op rode rozen vallen tranen’, ‘Eens komt voor jou een dag’, De Luchtballon’, ‘Kijk in m’n ogen’, ‘Zeven rozen zeven jaren’, ‘He Lekker Ding’, ‘1000 lieve woorden’ en recent uitgebracht ‘Waarom’ zijn voor Frans Bauer maar enkele uit de succesvolle jaren. 

 

‘Jij bent niet van mij’, ‘Schrijf me nooit geen mooie brieven meer’, n Meisje huilt’ , ‘Jouw lach’, ‘Al deze rozen mag je houden’, ‘Vraag me niet waarom’ en ‘Reuzenrad’ zijn maar enkele hits van Marianne Weber. 

Tot Marianne Weber's grootste successen behoort ook de samenwerking met Frans Bauer. Met hem nam zij het duetten album "De Regenboog" op met de gelijknamige Nr.1 hit single, waarvoor zij een platina single kregen dankzij de verkoop van maar liefst 75.000 singles binnen 1 week. Het gezamenlijke album van Marianne Weber en Frans Bauer brak alle records door in één dag, 302.000 exemplaren te verkopen, wat een vermelding in het Guinness Book of Records opleverde.

John de Bever werd ontdekt door Pierre Kartner.’ Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’  en uniek aan de sound van John de Bever met zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet met Frans Bauer en Marianne Weber.

Organisator en volkszanger Huub Adriaens zal de avond zijn oude repertoire ter gehore brengen. Met de naam Huub Vaan De Fontein kende Huub succesvolle jaren met nummers als ‘Mien Leef Mam’, ‘Gaank noets  weg’, ‘Zeven Anjers’, ‘Kiek Neet Um’, ‘Leef dien leve’, ‘Traone vaan geluk’, ‘Mien Verleije’ en ‘Nena’. 

 

Bestel ONLINE je Tickets en geniet van verrassingen!!!!!

Tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid op de Markt in Maastricht zal er extra aandacht worden besteedt aan onze VIP Gasten. Alwaar Flugel en Schrobbeleer onze gasten voorziet van een heerlijk rondje is de drank onbeperkt. De catering zal tijdens de derde editie met veel zorg worden verzorgd door Talentino. Talentino staat voor kwaliteit en talent.

Daarbij kunnen onze VIP gasten in een verhoogde tuin verzorgd door Masna Bouw van dichtbij van het grote feest meegenieten. Wil jij als VIP genieten van Sandra Kim, Dennie Christiaan, John de Bever, Marianne Weber, Lange Frans en John West, Stef Ekkel, Sharon Doorson, Nick Nicolai, Erwin, De Sjonnies, Yes R, Ziesjoem, Frans Theunisz, Henk Kamphuis, Koos Alberts, Mieke en Dean Saunders op 1 juli 2017 in Maastricht op het Markt plein zorg dat je tijdig de VIP tickets besteld.

Dit kan ONLINE. Klik hier om nu je Tickets te bestellen. VIP Tickets kosten 80,oo euro inclusief onbeperkte drank, versnaperingen en verzorgde catering door Talentino. 

 

ALLE VIP TICKETS ZULLEN WORDEN GESCAND BIJ BINNENKOMST

Verblijf in de luxe suite Andre Rieu van Hotel Derlon na afloop van ons evenement geheel gratis. Deze actie is aangeboden door onze hoofdsponsor JEMHID, DEEL, LIKE EN MAAK KANS.

GENIET VAN DE VORIGE EDITIE!!!!!!

 

<

Productie 'Kleureleed' IT's ALL IN THE MUSIC

p>

De eerste namen voor de Kerst deel actie 2017 ‘Wie verdiend een mooi Kerst pakket?’ zijn bekend. Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor JEMHID . Massaal werd er gedeeld en lieten mensen weten wie een mooi kerst pakket verdiend. Aanstaande woensdag 21 december vanaf 10.30 uur zullen MEER NAMEN bekend worden gemaakt bij Falcon Radio en kan er gebeld worden op 94.3 FM. Willen de mensen uit deze lijst een mail sturen (VOOR DONDERDAG AANSTAANDE) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Namens onze organisatie zullen wij laten weten wanneer en hoe deze bij de wensboom van Magisch Maastricht kunnen worden afgehaald. Luister aanstaande woensdag Falcon Radio vanaf 10.30 uur !!!!!!!!! Dat wij woensdag meer mensen een fijne kerst mogen laten beleven, DEEL DIT BERICHT EN LUISTER FALCON RADIO!!!!!!!

 

 

DE EERSTE NAAM GUNT HET AAN DE NAAM ERACHTER MET EEN HART VERWARMENDE REDEN

 

Lucinda Sarah Roxy Claessen   Samantha Ciara 

Lilian Jacobs Dagmar Jacobs

Thea Vangeleen  Huub Smeets

Roos Baan   Annelies Smeets Verstappen

Nettie Prevos Weggeefwinkel de gouden handen

Ronald Prevos Bianca Nievelstein

Petra Renken  Riet

Berrie Odekerken Theo de Vrede en Bep LoijengaJ

Jolanda Stassen   Alda en Peter Stassen

Michael Seits  Marielouise Lemmens

Danny Voorst   Nol Voorst

Chantal Wolf  Mark Starren

Gertie van Est  Wilma Doedee

Marco Koopman Christine Koopman

Jose Ton Wetzels Camps  Marjos Camps.

Sharon Ploemen  Nicole Schoenmakers

Samantha Mermans Anita Stitzinger

Ashley  Els van Hoorn Heije

Marjolein Penners Corrie Wenting

Sascha Moenen Angelique Van de Pol

Lily Vossen Monique Deneke

Anita Everts Margaretha Scheffer

Wendy Blauw Wendy-Knud Remmers-Roemeens

Miranda Langohr Jaqueline Miesen

Veerle Bernaards Janine Bernaards

Brendelie Milano Mevr J Remmers

Tiny Eduard JanssenLutgens Mattie Boonen

Judith Kerkhofs Gaston

Mia Thomissen dochter Angelique

Marissa Niyama  Nadia Gerrie Levina Vleugels Peelen

Huub Feest Op Volle Toeren tijdens Oranje Zingt Zuid staat voor jongeren met een beperking en Talent. Het Festival is in 2017 wederom GRATIS toegankelijk!.

Daarom is Huub Op Volle Toeren dé perfecte plek om terug te blikken op het Europa ten tijde van de ondertekening en vooruit te kijken naar het Europa van de toekomst. Dit doen we met een internationale verrassing. Eveneens als vorig jaar zal de entree VRIJ zijn en de consumpties blijven 2,oo euro kosten. Het evenementen dat nu haar derde editie zal gaan kennen moet toegankelijk zijn. Binnenkort zullen we de eerste artiesten bekend gaan maken. Zet ZA1JULI in je Agenda en zorg dat je erbij bent. De derde editie zal in het teken staan van Autisme. 

Oranje Zingt Zuid 2016 Markt Maastricht
Optreden John Coenen van Taai Taai, Markt Maastricht 2016
Optreden Fabrizio in Maastricht tijdens Oranje Zingt Zuid 2016. Wat een geweldige sfeer liet de artiest weten achteraf.
Ali B en Brownie Dutch tijdens Huub Feest op Volle Toeren in Maastricht met Zolang jullie nog bij me zijn.
Optreden Ali B in Maastricht met Brownie Dutch.

Bekijk hier het optreden van Glennis Grace in Maastricht

 

Wij danken iedereen die aanwezig waren op 4 juni in Maastricht op het Marktplein en alle mensen die het mogelijk maakte. Het grote succes motiveert ons extra om dit in 2017 nog mooier te maken.

huisregels

De online VIP Ticket verkoop is gestopt. Er zijn nog maar enkele VIP Tickets te verkrijgen. Deze zijn te koop voor 75,- euro bij Hallo Mestreeg in Maastricht. Grote Gracht 5, 6211 SR Maastricht.

 

Margriet & Luc Schoonbrood van cafe Hallo Mestreeg, Super Vleeshal Hendrickx en Walter Pirson van Het Sint Maartenscollege VMBO zullen zorg dragen dat onze VIP gasten gemoedelijk, bourgondisch en gastvrij kunnen genieten van de gehele avond tijdens ons evenement Oranje Zingt Zuid Markt 2016.

Vriendelijk personeel met oog en oor voor de bezoeker en detail dragen zorg dat alles naar wens verloopt in de door Flora Limburg aangeklede VIP ruimte met palmbomen waarin u door onze oud stadsprins Luc Schoonbrood als gastheer met gastvrouwen van Galucci welkomen zal worden ontvangen.

Na het parkeren van uw auto bij de frontensingel wordt u door Rederij Stiphout in de bekende schoolbussen gratis naar de Markt gebracht.

Traditionele en ambachtelijke Limburgse stroop, Franse Kaas, Zalmbrood met zalmeitjes en dille, sushi met komkommer en tonijn, Bruscetta van tomaat, Mozzarella en basilicum en Panna cotta met gemarineerde aardbeien zijn enkele heerlijkheden wat u naast een speenvarken aan het spies met heerlijke champignon roomsaus / pepersaus kunt verwachten.

Alwaar op traditionele wijze Schrobbeler gepresenteerd zal worden is het belangrijk dat gasten tijdens optredens van oa Ali B, Beppie Kraft, Fabrizio, Henk Kamphuis, Henk Westbroek, Glennis Grace, John de Bever, John Coenen van Taai Taai, Big Benny, Frank van Etten, Grad Damen en Lange Frans zich thuis voelen met een goed verzorgd glas bier, wijn of Fris.

Ook zal het niet ontbreken aan een verzorgde koffie ruimte naast onbeperkte drank de gehele avond. Met het evenement op de Markt promoten we graag Maastricht als gastvrije stad.

 

VIP Tickets kosten 75,- en zijn online te bestellen. Het evenement 4 juni op de Markt zal buiten onze VIP ruimte gratis toegankelijk zijn.

Op 4 juni kunt u parkeren bij de frontensingel. (Einde Noorderbrug). Vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur zullen bussen van Rederij Stiphout bezoekers van het evenement GRATIS van de parkeerplaats naar de Markt in Maastricht vervoeren. 

Op een comfortabele wijze en originele manier kunt u kennis maken met deze prachtige schoolbussen alvorens uw bezoek aan ons evenement dat ook gratis toegang biedt. 

 

 

 

{simplepopup}

Met ‘Kiek Neet Um’ dat Huub in 2004 lanceerde na ‘Mien Leef Mam’ wist de volkszanger populariteit in Maastricht te winnen. Er volgden hierna ‘Traone vaan gelök’ en ’E Deil Vaan Mie Leve’. De teksten schreef Adriaens grotendeels zelf met ervaringen van zijn eigen en uit zijn leven.

Huub Adriaens wist hiermee tot tweemaal toe een volle Markt in Maastricht te realiseren. Wel moest de zanger, net zoals iedereen, tegenslagen en gemist hierna incasseren. 

Adriaens verraste in 2010 zijn vele fans door het Theater in te gaan met ‘Kiek Neet Um’. Ondersteund door een sfeervol lichtplan nam Huub zijn publiek mee op een muzikale reis door zijn leven.

Een moeilijke periode weerhield de artiest niet in het organiseren van een geslaagd TOP evenement in een vol Geusselt Stadion met een brede Line Up van oa Roy Donders, Ziesjoem, Peter Koelewijn, Lange Frans, Mike & Colin, Frans Theunisz, Do, Corry Konings, Jan Keizer en Anny Schilder, Belle Perez tot Henk Kamphuis. 

‘Monica’ is een nummer uit de oude tijden. Alvorens Huub Adriaens meer vertelde, liet hij weten, in 2016 qua muziek te gaan zoeken in zijn eigen verleden na enkele uitstapjes te hebben gemaakt.

Het was een vriend die de zanger jaren geleden liet weten zijn dochter te zijn verloren waarna Huub Adriaens een lied liet schrijven door H. Bollen. Ik zag de versie van Ulli Martin welke gecomponeerd is door E. Dimitrov, M. Roblin, R. Arnie, V. Andreev waarbij de muziek mij langer aansprak. 

Monica is een lied dat in woord en beeld een verstoorde relatie tussen vader en dochter weergeeft. 

Raymond van Hoorn, die eerder met zijn passie voor beeld, een optreden van Katie Melua met ‘9 Million Bicycles’ mocht vastleggen voor Mike Batt, voor Henk Temming en Henk Westbroek ‘De Kleiner Ondernemer’ mocht verfilmen en zijn vreugde vind met het vertalen in beeld, maakte samen met Huub Adriaens de video Monica. 

Bijzonder is de rol van Chris Willemsen in de video. Chris speelde in 2004 speelde mee in het programma The Freaky Frank Show (de Belgische versie van Jackass) met Frank Molnar. Tijdens een aflevering werd hij op een skateboard vastgebonden met zuurstofflessen op zijn rug en in een andere episode van een plastic helling afgeduwd waarbij hij keihard naar beneden rolde.

Zijn eerste filmprijs kreeg hij in 2009 voor de vijftien minuten durende film How to Enrich Yourself by Driving Women Into Emotional and Financial waarin hij de hoofdrol Igor speelde. Deze film van regisseur Pim Algoed, waarin ook Sien Eggers en Adriaan Van den Hoof meespelen, werd op het Internationaal Kort-filmfestival Leuven bekroond met de Humo Award.

Willemsens bekendheid nam toe nadat hij in een aantal afleveringen van de Vlaamse televisieserie De Ronde de rol van bordeel-medewerker Jimmy vertolkte. In één controversiële scène ging hij enkel gehuld in onderbroek en varkensmasker, gehurkt boven het gezicht van Lucas Van den Eynde zitten, die lag vastgemaakt op een bed. In Nederland speelde Chris een rol in Crimi Clowns met John de Mol.

Chris Willemsen liet weten de samenwerking met Huub Adriaens als bijzonder prettig te ervaren. 

Kijk, geniet, leer, ervaar hoe verlangen en mogelijkheden elkaar begrenzen in Monica van Huub Adriaens.

 

In overleg met de Gemeente Maastricht delen we graag mede dat op 4 juni 2016 het busverkeer wat normaal over de Markt zou rijden zal worden omgeleid tijdens Oranje Zingt Zuid 2016.

De Gemeente Maastricht en de Organisatie wil graag de veiligheid van mensen waarborgen. 

Voor inwoners en reizigers die hier hinder van ondervinden bieden wij onze welgemeende excuses aan en hopen op uw begrip.

Oranje Zingt Zuid 2016 waarin Huub wederom op Volle Toeren feest met oa Beppie Kraft, Ali B, Fabrizio, Glennis Grace, Henk Westbroek, John de Bever, John Coenen, Lange Frans en Michael Bryan zal plaats vinden van 19:00 uur tot 01:00 uur. 

‘Vaak dacht ik, na het opleggen van een disciplinaire straf die ik als rechter moest uitdelen, kan al het geld wat gerecht en griffie kost niet naar preventie en veel eerder’ liet onze Burgemeester weten toen zij te gast was bij Mario Veulemans en Huub Adriaens. 

Annemarie Penn Te Strake luisterde met veel interesse naar de gemotiveerde jongeren van In2YourPlace.kom welke nauw betrokken zijn bij de aanloop en tijdens het evenement op 4 juni in Maastricht.

Alwaar deze jongeren scholen bezoeken om zo hun ervaringen openlijk bespreek te maken, en met een rad van emotie spelen, heeft Annemarie Penn Te Strake al geuit geïnteresseerd te zijn in het idee dat raadslieden in de stad Maastricht nog weleens geconfronteerd zouden kunnen worden met een bezoek van IN2YourPlace waarbij dit rad van emotie gebruikt zal worden.

In2YourPlace is een plek waar jongeren, die omdat ze volwassen zijn volgens de wet, geen aanspraak meer maken op ondersteuning maar dit wel nodig hebben. Deze steun vinden ze bij Mario Veulemans, die met zijn hart onze Burgermeester toesprak. 

Organisator van Oranje Zingt Zuid, dat in 2016 op 4 juni in Maastricht op de Markt zal plaatsvinden, sprak samen met Mario Veulemans en alle andere jongeren met Annemarie Penn Te Strake die bewondering toonde en vragen wist te stellen.

Huub Adriaens achtte als cement tussen bouwstenen het woord ‘Vertrouwen’ belangrijk. Door vertrouwen te geven kun je haalbare doelstellingen bewerkstelligen. Zo schenkt Adriaens zijn vertrouwen dit jaar aan deze jongeren die dit dankbaar en hartelijk ontvangen. 

Samen met elkaar gaan we op 4 juni in Maastricht de Markt omtoveren tot een waar spektakel.

 

Allereerst LIKE en DEEL dit bericht.

Als jij de hoogste score haalt verdien jij een gratis VIP Ticket op 4 juni 2016 tijdens Oranje Zingt Zuid in Maastricht op de Markt. 

4 Juni 2016 feest Huub wederom op volle toeren tijdens Oranje Zingt Zuid. Op de Markt in Maastricht zullen oa Ali B, Fabrizio, Beppie Kraft, Glennis Grace, Henk Westbroek, Big Benny, Lange Frans, Grad Damen en Michael Bryan samen met Huub Adriaens een opwachten maken. Met dit spel kun je oa gratis VIP Tickets en andere prijzen winnen.

Verzamel zoveel mogelijk stickers en pak de extra BONUS punten met onze eigen bierviltjes. Met de geen druppel Alcohol beneden de 18 kun je een extra leven verdienen. Gebruik de linkermuis en de spatie om te stijgen en sneller te dalen of Touch het scherm op je Tablet.

Je begint met 3 levens. Maak de juiste keuze welke weg je kiest. Veel plezier en tot 4 juni op de Markt in Maastricht! Maak een foto van je SCORE en plaats deze op onze Facebook site bij het bericht van het spel als reactie.

 

KLIK HIER EN SPEEL HET SPEL

Na vorig jaar groots in Stadion de Geusselt te hebben uitgepakt, met artiesten als Roy Donders, Do, Corrie Konings, Jan Keizer en Peter Koelwijn,  maakte de Maastrichtse volkszanger afgelopen zaterdag in den Ouden Vogelstruys ‘Hoeskamer vaan Mestreech’ bekend aan sponsoren en bezoekers tijdens een eindejaarsborrel volgend jaar 4 juni op de Markt in Maastricht wederom te gaan zorgen voor een waar feest met top artiesten.

De Markt 2016 | Oranje Zingt Zuid

Huub Adriaens, die in 2008 een grootste CD presentatie met gastoptredens van Piet Veerman, New Timeless en Imca Marina hield, maakte bekend dit jaar gekozen te hebben voor een open karakter. De Markt is de gezellige  plek waar alles gebeurd en in het verleden ‘Een Gulden een Daalder waard was’ aldus Adriaens. De zanger is dan ook bijzonder verheugd wederom een feest in het hartje van Maastricht te organiseren. Iedereen is op 4 juni 2016 welkom en er zal geen entree gerekend worden. Wel zijn er begin volgend jaar een beperkte oplage VIP Tickets te bestellen zo maakte onze volkszanger bekend.

Gerd Leers en Jan Smeets

Als vriend en beschermheer van ‘Kind in eenzaamheid’ sprak ook Gerd Leers de mensen in de Struys toe onder het genot van Roggebroed mèt huidvleis en Bloodweurs mèt appel en sjroep waarna hij door sympathisant en bekende Pinkpop organisator Jan Smeets (PINKPOP) middels een geluidsopname werd gecomplimenteerd. Jan Smeets zelf had eerder vorige week een gesprek met Huub Adriaens waarin hij bewondering toonde voor het organiseren van festivals in Maastricht en ook liet weten met sympathie betrokken te blijven.

Artiesten 2016 (Vrije entree) 

Na het grote succes in een vol Geusselt Stadion zal Huub Adriaens trachtten wederom zoals in het Geusselt Stadion een bijzondere Line Up te verzorgen op 4 juni 2016 tijdens het groots feest op de Markt. Namen als Big Benny, Fabrizio, Lange Frans, Ali B en Glennis Grace werden prijs gegeven. Voor het bewaren van het open Markt karakter zal er in 2016 toch geen entree berekend worden al gaf de Gemeente toestemming voor het organiseren van een gesloten evenement.

Hoofdsponsor Jo Koopman van JEM HID Horeca | Interior | Design

Huub Adriaens gebruikte de gezellige avond tevens alvorens optredens van Henk Kamphuis en John Coenen van Taai Taai tevens om als hoofdsponsor waardig afscheid te nemen van Frank Benders Kentucky Fried Chicken en Jo Koopman van JEM HID Horeca | Interior | Design te verwelkomen voor het realiseren van het feest op de Markt. Koopman eindigde de avond voor het publiek met de mooie gewaardeerde woorden ‘Iech bin vaan Mestreech’, ‘Iech haw vaan Mestreech’ en ‘Iech geef aon Mestreech’.  

Voor het laatste nieuws en het volgen van de ontwikkelingen kijk op www.huubopvolletoeren.nl

Foto en tekst Raymond van Hoorn

 

Oranje Zingt Zuid in Stadion de Geusselt was een succes met dank aan alle partners, artiesten en bezoekers. De voorbereidingen voor 2016 zijn in volle gang. 

23 graden, droog, warm en zonnig zo vernamen we zijn de weersverwachtingen voor 30 Mei. Als organisatie tekenen we hier dan ook voor. De weergoden willen een feest in het Geusselt Stadion Maastricht zo maakte ze bekend met nog een week te gaan.

Verheugd is Oranje Zingt Zuid tevens met BSP Stage Show FX. Een team van creatieve professionals zullen het spektakel in artiesten met effecten nog feestelijker maken. Dit bedrijf in Zuid Limburg zal uw avond onvergetelijk maken. 

In de laatste week heeft MVV Ticket Korting ingekocht. Met de code MVVFANS2015 krijg je niet alleen 2,50 euro korting op een Online Ticket maar gaat nog eens extra 2,50 euro naar Veer Zien MVV. Met het kopen van een Ticket steun je MVV.  Naast de Online Tickets zijn er bij de Primera’s in Maastricht nog enkele Tickets te koop. Voor bezoekers die problemen hebben met de Online Ticket verkoop zullen er nog 250 Tickets bij de kassa verkoop beschikbaar zijn.  Wees er op tijd bij. Het Stadion zal om 17.oo uur openen echter voorafgaande zal  er vanaf 14.oo uur een Kinder Preuvenemint plaatsvinden. Kinderen kunnen hier koken voor kinderen waarbij de opbrengst geheel ten goede komt van Stichting De Knoevel.  Bezoekers die het festival willen bezoeken bieden we vanaf 14.oo uur de gelegenheid hier ook ‘Stadion Tickets’ te kopen. Gerd Leers, oud – Minister, Burgemeester en Eregast zal de cheque voor ‘Stichting de Knoevel’ op 30 Mei in ontvangst nemen.

Naast dat de middag voor kinderen feestelijk aantrekkelijk zal worden gemaakt door Kidz Dreams zal de waarde van de cheque die Gerd Leers mag ontvangen ook bepaald worden door de opbrengst van de verkoop van een wedstrijd shirt van en gesigneerd door Rafael van der Vaart. Van der Vaart scoorde in de 11de minuut met dit shirt tegen Portugal in 2012 tijdens het EK. Iedereen die in het bezit wil zijn van dit shirt dat inmiddels is ingelijst en wacht op een eigenaar kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Artiesten als Peter Koelewijn, Roy Donders, Belle Perez, Henk Bernard, Lange Frans, Jaman, Corry Konings, Jan Keizer, Mike&Colin, Het Feest Team, Tino Martin, Gin Dutch en Do zijn er klaar voor om op de laatste avond dat Stadion de Geusselt haar grasmat zal kennen u als bezoeker te laten genieten in Maastricht. De eerste editie van een waar ‘Stadion Spektakel’.

Naast de al eerder bekende brede Line Up kunnen we in de laatste week Jolanda Zoomer toevoegen. Jolanda gaf haar eerste optreden toen ze 15 was. 10 jaar geleden wist ze hoog te eindigen tijdens ‘Een Ster in 40 dagen’ en Universal bracht haar muziek uit. Naast dat ze eerder bij de Toppers in de Amsterdam Arena een optreden verzorgde is ze bekend van hits als ‘Mannen Hebben Honger’, geschreven door Emile Hartkamp, ‘Dans Nog een keer Met Mij’ , ‘Ik Ben Gelukkig Zonder Jou’ en Bloed Zweet & Tranen.  

Festivalgangers die om middernacht nog niet van stoppen weten kunnen met oa Gin Dutch, Soul Toppers, Henk Kamphuis en Jolanda Zoomer door feesten tot 3.00 uur in Cafe de Gouden Ster gelegen in het stadion.

Wil je erbij zijn bestel hier je online Tickets, koop ze bij Primera Maastricht of wees er op tijd bij op 30 Mei in Stadion de Geusselt. De eerste editie van  ‘Oranje Zingt Zuid’, daar moet je bij zijn.

Tot slot het weer: Er zijn mogelijkheden op een warmer weertype, meer dan wat lichte wisselvalligheid (een enkele bui) zit er niet in, dus is de kans op dagen met droog en mooi weer groot.

Na afloop van de eerste editie Oranje Zingt Zuid, met artiesten als Do, Lange Frans, Roy Donders en Belle Perez, op 30 Mei in Maastricht om 00.30 uur gaat in café de Gouden Ster alwaar Edmond en Marianne feestgangers hartelijk zullen ontvangen de muziek door tot 03:00 uur. Naast volkszanger Henk Kamphuis bekend van Bloed, Zweet & Tranen zal DJ GIN DUTCH garant staan voor een exclusieve ‘After Party’. Gin Dutch kende met Mental Theo en DJ Paul Estak de hit ‘Raving Beats’ en stond in het voorprogramma van Too $hort, Scarface en E-40. Iedereen met ‘Stadion Tickets’ is welkom in Cafe de Gouden Ster. Wil je erbij zijn bestel NU online je Tickets of koop deze bij de Primera’s in Maastricht. 

Voorafgaande de opnames van Lekker Nederlands van Do, maakte de presentratice de winnaar van de Ticket actie bekend.

Eerde werden mensen in de gelegenheid gesteld de Flyer te delen. Do zelf staat mede in de Line Up van Oranje Zingt Zuid. (Foto Unique Photo Video)

Bekijk hier de film met Do

Do maakt winnaar bekend deel actie

Het delen van de Flyer met kans op 2 gratis Tickets is goed gedeeld. Wij bedanken iedereen hiervoor. Voor het kiezen en bekend maken van de winnaar bezochten we Do alvorens de opnames van Lekker Nederlands alwaar Nick en Simon het opnemen tegen Jurk. Blijf ons volgen, er komen nog leuke acties! Bekijk de film als je wilt weten wie gewonnen heeft.

Posted by Huub Adriaens 'Op Volle Toeren' on woensdag 29 april 2015

Talentino is een knus oergezellig authentiek restaurant waar Talenten met een Psychiatrische en/of verstandelijke beperking de mogelijkheid hebben om op Bourgondische en Ambachtelijke wijze U te laten genieten van hun kooktalenten.

 Het restaurant is een onderdeel van gespecialiseerd zorgbureau Talent. De medewerkers die hun talenten tonen bij sfeervol haardvuur  in Margraten zullen tijdens ‘Oranje Zingt Zuid’ de VIP gasten laten versteld staan van hun kookkunsten met een geheel verzorgd doorlopend buffet op 30 mei in stadion ‘De Geusselt’ Maastricht.

Het in Maastricht geboren talentje kwam als winnaar uit de bus tijdens de eerste editie van ‘Maastrichts got Talent’ in 2014. Tegenwoordig zingt ze bij het ZO! Gospel Choir jr. in Amsterdam waarmee ze al eerder op grote podia heeft mogen performen zoals Paradiso en live in het TV programma Koffietijd. Jelke Schijlen zal ook in haar geboorte stad het publiek vermaken tijdens 'Oranje Zingt Zuid'. Organisator Huub Adriaens nodigde de kinderen die mede deelnamen aan Maastrichts got Talent in 2014 uit om op 30 mei in stadion 'De Geusselt' het festival te bezoeken. 

Deze jonge zanger uit Vliermaal in Vlaanderen slaagde er met zijn debuut album  “ADYA stelt voor FADIM”  in de zomer van 2014 in om het best verkopende album in de Ultratoplijsten te scoren.

Na de zomersingle “Ik Sta Op Straat” en z'n single in het najaar “Liefde Komt En Gaat” (waarin we gedeeltes uit de Mattheuspassie van Bach herkenden) komt hij nu opnieuw met een uptempo nummer voor de dag waarin hij z'n liefde voor een geliefde in het prachtige Rome bezingt.

Fadim is van alle markten thuis en kan heel wat stijlen aan, dat bewijst hij nog maar eens met dit lied dat naar goede gewoonte een sprankelende videoclip meekreeg en waarmee Fadim ook een optreden zal verzorgen tijdens ‘Oranje Zingt Zuid’ op 30 mei in stadion ‘De Geusselt’ Maastricht.

Wil je erbij zijn bestel HIER je Tickets online of bezoek Primera in Maastricht

Willy Van den Booren en Melany Gerardu van de Maastricht Pipers zullen ‘Oranje Zingt Zuid’ op 30 mei in ‘Stadion de Geusselt’ op een bijzondere wijze en in traditioneel uniform openen met doedelzak. 

Na het evenement waarin Huub Adriaens met vele bekende landelijke artiesten ‘Op Volle Toeren’ een waar feest zal neerzetten zullen de Maastricht Pipers hun opwachten maken tijdens het Pipefest evenement in Edinburgh 2015. 

Wil je erbij zijn bestel HIER je online Tickets of bezoek een Primera winkel in Maastricht.

 

Overzicht stadion de Geusselt 30 mei Maastricht. Stadion open 17:00 uur. Prijs consumpties euro 2,oo. Koop hier je Online Tickets.

Sphinx Maastricht verbindt zich aan het evenement ‘Oranje Zingt Zuid’ waarin voor het eerst sinds lange tijd de stad Maastricht ‘Op Volle Toeren’ een waar stadion spektakel zal kennen. Organisator Huub Adriaens laat weten het belangrijk te vinden ‘Maatschappelijk betrokken’ te zijn. Zo zullen kinderen met een beperking van Talentino de heerlijkste buffetten bereiden tijdens het evenement maar voorafgaande zal een ‘Kinder Preuvenemint’ plaats vinden.  (Kinderen Koken voor Kinderen) ten bate van stichting De Knoevel. Enorm belangrijk aldus Algemeen Directeur Reginald Thal van de Sphinx. Kinderen zijn de toekomst! De Sphinx werkt hier graag aan mee. Niet alleen sport verbindt, ook muziek en eten!.   

Stadion de Geusselt telde in in 1961 18.000 zitplaatsen welke in de jaren 80 is terug gebracht naar 10.000. Naast de kantoor panden die enkele jaren geleden werden gerealiseerd vind Maastricht het belangrijk dat dit stadion breder kan worden ingezet. Ambtenaren van de Gemeente Maastricht waarderen evenementen in de stad en zijn verheugd op 30 mei in Stadion ‘De Geusselt’ te kunnen genieten van een waar evenement in de stad Maastricht. Een uniek moment’ aldus de gemeente. Wat we zeker niet mogen missen.    

Royal Mosa schenkt mensen met een beperking een verhoogd podium. Mosa is een betrokken onderneming. Wij vinden het een eer om voor diegene die het al moeilijk genoeg hebben in de maatschappij iets extra’s te kunnen doen zodat zij net als alle andere fans kunnen genieten van deze bijzondere dag aldus de Mosa. Het podium dat door Mosa mogelijk is gemaakt zal verhoogd opgesteld staan waardoor deze groep in de bevolking kan genieten van alle artiesten. Het bedrijf zelf is ook met haar producten hiermee betrokken.

Vandaag werden al 100 kaarten afgeleverd bij Radar die het feest in Maastricht niet willen missen.  Monique Hollanders van Radar liet weten; Vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking staat door de veranderingen in de zorg nu in toenemende mate steeds meer in het licht van integratie, participatie en een volwaardig burgerschap. Het club- en buurthuiswerk van Radar biedt mensen met een beperking vrijetijdsbesteding aan, steeds meer gericht op maatschappelijke participatie en integratie.  Dit jaar in mei dus geen dagtocht naar FUNPOP in Horst maar een bezoek aan het concert van Huub op volle toeren in stadion 'De Geusselt'  in Maastricht. Samen met heeeeeel veeeeeeel andere mensen gaan wij daar genieten van regionale en Nederlandstalige artiesten. De 100 kaartjes die wij hebben gekocht zijn bijna allemaal verkocht.

 

De Ticket verkoop verloopt met succes. De organisatie heeft toch besloten de prijs van een ‘vroegboekticket’ online alsmede bij de bekende Primera verkoop punten in Heer, Heugem, Caberg en de Brusselse Poort op €17,50 te houden.Tevens blijven de aanvragen voor Vip Tickets binnen komen. Deze mails worden verzameld en zullen verwerkt worden. Meerdere bezoekers wachten op een reactie en mailen nog een keer. Wij begrijpen dat deze mensen graag de bevestiging direct krijgen maar vragen om uw geduld en begrip dat niet gelijk een reactie kan worden gegeven. Alle mails naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een Vip Ticket €90,00 worden op datum van aanvraag verzameld en verwerkt.

De prijs van een consumptie zal €2,00 zijn.

De vraag naar tickets overstijgt onze verwachtingen. Met een Line Up verre van compleet en nog vele verrassingen in het verschiet besluit de organisatie van Oranje Zingt Zuid het officiële online verkooppunt bekend te maken. Prijzen van de online tickets zijn € 17,50 exclusief service kosten. Naast de gewone tickets zullen er ook ‘Vip Tickets’ beschikbaar komen. Deze bedragen € 90,00 inclusief onbeperkt drank en Food & Snacks. Verdere informatie zal volgen. 

e-ticket