In de jaren 70 en 80 was Annie Schilder het gezicht van BZN. Na BZN kende Annie een succesvolle solo carrière en kende hits als ‘You are my Hero’.

Rond de eeuwwisseling was het stil rondom Annie Schilder en in 2004 verliet de zangeres Volendam voor Spanje waarna ze in 2007 haar succes weer kende toen ze een nummer opnam met de Zuid-Afrikaanse zanger Gerrie Pretorius en platina behaalde met een nummer 1 hit.

Ze werkte samen met artiesten als José Hoebee en Het Goede Doel. Op dit moment treedt de gerespecteerde Annie Schilder weer op met Jan Keizer en wil in Maastricht tijdens Oranje Zingt Zuid op 30 Mei in ‘Stadion de Geusselt’ niet ontbreken. Haar management heeft laten weten dat Annie Schilder toegevoegd mag worden aan de Line Up van de eerste editie samen met Jan Keizer alwaar een TV registratie gemaakt zal worden.  

Wil je erbij zijn bestel hier je Online Tickets of koop ze bij Primera in Maastricht

gin-dutch-maastricht-30-mei-maastrichtAmerika opende de ogen van Gin Dutch alwaar ze ontdekte door te breken als artieste door optredens met iconen als Scarface en Too $hort.

De moeder van Gin verhuisde naar Amerika toen ze 18 was. Met DJ Paul Elstak & Mental Theo wist Gin Dutch met Raving Beats vorig jaar een enorme hit te scoren.

Bij X-Factor, het jaar hiervoor, raakte Gin de jury met Angela Groothuizen en was Gordon onder de indruk. Candy Dulfer sprak lovend en nam Gin Dutch mee in deze uitzending waarbij Ali B gelijk reageerde dat hij op de stoel van Candy had willen zitten.

Naast rapper Lange Frans zal Gin Dutch garant staan voor een geweldige opening en avond met een exclusieve Party op 30 Mei in Stadion de Geusselt Maastricht.

Wil je erbij zijn bestel je Tickets hier

Tino Martin zal in oktober een fantastisch concert verzorgen in de stadsschouwburg te Amstelveen. Martin zal bij mensen nog in het geheugen gegrift staan toen hij in 2002 finalist was van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger.

In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling.

In 2009 vestigt Tino definitief zijn naam als “live-artiest” door een aantal uitverkochte optredens met live orkest in het Concertgebouw Den Haag en in Het Paard van Troje. Met als gevolg lovende kritieken van zijn publiek en de landelijke pers.

Met nummers als Doe wat je wil , De gevierde man, Mijn vriend en Jij liet mij vallen krijgt Tino Martin met Studio One die werkte met namen als Waylon, Thomas Berge, Dana Winner, Frans Bauer, Xander de Buisonjé, Sita, Ilse de Lange enorm veel bekendheid.

Razend populair is de artiest op Youtube en recent was hij bij Bloed, Zweet & Tranen een veel besproken kandidaat.

Alvorens zijn concert is de organisatie verheugd dat Maastricht kennis mag maken met zijn mooie stem.

Wil je erbij zijn bestel je Tickets hier

Oranje Zingt Zuid, is een muziekparade die ‘Op Volle Toeren’ zal draaien voor jong en oud met pop, soul, levenslied, rap en feest. Vele landelijk bekende artiesten als Do, Peter Koelewijn, Roy Donders en Lange Frans komen naar het zuiden van het land. Een stadionconcert in Maastricht is niet alleen uniek, doordat deze artiesten naar Maastricht reizen, ook niet doordat deze grasmat na dit groots evenement haar laatste dag zal kennen, maar het is feest met muziek als verbindende factor. Als kers op de taart komt er ook nog een ‘Mystery Guest’. Een Guest die alle harten in de Geusselt zal raken. Een stem die vertrouwd zal klinken. Komt het zien! Bestel hier je ONLINE Tickets

Naast haar Theater Tour maken we Do bekend tijdens de Line Up in Maastricht. ‘Heaven’ van de de vrolijke blonde zangeres, die al meer dan 10 jaar een succesvolle carrière in de muziek heeft en hiermee internationaal doorbrak zal haar gevoel ten gehore brengen in ‘Stadion de Geusselt’ op 30 mei. Deze Diva bracht in 2011, naar aanleiding van positieve reacties voor haar vertolking van ‘Hij Gelooft In Mij’ van ‘Andre Hazes’ tijdens De Beste Zangers van Nederland haar aangepaste versie uit. Do zong onder andere samen met artiesten als Marco Borsato, Pitbull en wist Anouk te verslaan met een TMF Award. Huub is blij ‘Op Volle Toeren’ met deze artieste een feest in Maastricht te vieren. 

Dat het evenement een grote Line Up zal kennen met artiesten van Roy Donders tot Peter Koelewijn, zal niemand zijn ontgaan.. ‘Soul’ laten we tijdens dit groots landelijke feest dan ook niet ontbreken.
Jacky Pourchez, bekend van de band Highlight die meerdere malen een nationale Top 40 notering wist te behalen, zal samen met Theo Claessens en Pedro Cremers met hun zanggroep The Soul Toppers een optreden verzorgen en tevens George McCrae begeleiden tijdens ‘Rock Your Baby'’.
De sympathieke zangeressen Rebecca Schouw bekend van Popstars en Bloed Zweet & Tranen en Lita Turner, deelneemster van ‘The Winner Takes It All’ van SBS6 zullen dit blok versterken met hun solo-optredens waarnaast Vivelevink. De artiesten van Vivelevink zijn allround en spelen werkelijk alles. Een discotheek, feesttent of stadion, ‘Het dak zal eraf gaan’

Corry Konings maakte furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. De discografie van Corry Konings met vele hits zijn ongekend. Als  fenomeen in de Nederlandstalige muziek zal deze artieste geboren in Berkel-Enschot op 30 mei niet ontbreken in Maastricht met Huub zingt ‘Op Volle Toeren’. tijdens Oranje Zingt Zuid. De zangeres kende mede een hit in de film van New Kids en is maatschappelijk betrokken in de maatschappij naast haar lange muzikale carrière. corrykoningsZanger Henk Kamphuis die recent met Kali 2015 een eervolle nummer 1 notering behaalde in de SBS6 muziek download lijst en mede aansluit in de ‘Line Up’ liet weten blij te zijn met deze opwachting. Corry Konings is naast artieste en volks zangeres ambassadrice van Stichting Mens Dier Nood. © foto Freddie de Roeck 

Wil je erbij zijn, bestel hier je Tickets 

In 1997 begon Lange Frans, jury lid van Bloed Zweet & Tranen met rappen. Nummers als ‘Moppie’ waren in 2004 niet van de televisie weg te denken. Lange Frans is te associëren met ‘Maatschappelijk Betrokkenheid’. Een kenmerk wat met ‘Huub zingt Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid niet zal ontbreken. Na zijn lange carrière met Baas B, met diverse hits zoals ‘Het Land van’, ging Frans succesvol solo verder. De voornaamste bezigheid van Lange Frans is muziek. Lange Frans blijft een graag geziene gast op de televisie en de organisatie is trots te laten weten dat deze artiest deel zal uitmaken tijden de Line Up met ‘Huub zingt Op Volle Toeren 2015’.

Wil je erbij zijn bestel hier je Tickets 

mike-colin-concertMike & Colin, het duo dat deelneemt aan Bloed, Zweet & Tranen, waarin Roxeanne en Dré Hazes met Lange Frans en Xander de Buisonjé op zoek zijn naar het beste zang talent, staat vast in de Line Up met ‘Huub zingt Op Volle Toere’ tijdens Oranje Zingt Zuid op 30 mei in Stadion ‘De Geusselt’ Maastricht.

Het tweetal kent de laatste jaren al enorme successen in de wereld van muziek en kregen de Publieks / Vak Award voor 'Aanstormend Talent' 2013 uitgereikt.

Optimistische en vrolijke ‘feel-good’ muziek is het geluid wat beide artiesten inmiddels hebben ontwikkeld waarmee de vrolijk spetterende live optredens van Mike & Colin steeds populairder worden. 

Optredens bij Radio 2, RTL Koffietijd, Telekids, Zapp Kids Live, ‘Het TROS Muziekfeest op het plein’ Stenders ‘Late Vermaak’ bij 3FM en het Gelredome droegen bij aan hun succes. Met nummers als ‘1e klas meisje’, ‘Het is zomaar zomer’, ‘Altijd met je varen’, ‘Gek of geniaal’ en ‘Een lieveling voor mij’ krijg je met gesloten ogen het ‘Nick & Simon’ gevoel.

Deze artiesten die een twitter concert uitverkocht wisten te krijgen zullen hun opwachting maken tijdens het stadion concert in Maastricht. Wil je erbij zijn, koop hier je tickets. 

Foto Party en Concert . NLIn 2007 vestigde Henk Bernard zijn naam in de muziek wereld met ‘Wat is voor mij een dag’ waarna Henk niet meer uit de studio’s was weg te slaan met als grote voorbeeld André Hazes. ‘Een Hart om van te houden’, recent uitgebracht door deze artiest is inmiddels razend populair in de Nederlandstalige muziek wereld. Bernard kreeg bij TV Oranje een zeer mooie nummer 2 notering in de Top 1000 2014. Zijn hart voor muziek zal Henk Bernard ten gehore brengen met ‘Huub zingt Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid op 30 mei 2015 in Maastricht met hits als ‘Dit gaat nooit voorbij’, ‘Met heel mijn hart’, ‘Ja ik weet ik word wat ouder’. Wil je erbij zijn, koop hier je Ticket.

Een Nederlands feestje in Stadion de Geusselt zullen Limburgse artiesten mede compleet maken. 

Frans Theunisz, is een volkszanger die in Nederland niet onbekend is gebleven met hits als ‘Sjeng aon de geng” wat door Frans Bauer tijdens een live concert in Venlo gezongen werd in het Limburgs met een waar feest. Frans wordt tijdens het Limburgs blok bijgestaan door Gerard Adriaens. Adriaens wist 2014 te sluiten met een hele mooie nummer 136 notering in de top 1000 2014 van TV Oranje met ‘Mien Geveul’ waarvoor Frans de tekst schreef. Ook Eric Ghelen zal aansluiten als artiest naast het presenteren van dit blok waar de organisatie verheugd in is. Eric Ghelen komt ieder jaar weer met een album en wist in korte tijd te werken aan een muzikale weg. Valkenburg ontbreekt ook niet. Ken en Bob, twee ras echte Limburgse artiesten uit Valkenburg aan de Geul sluiten mede aan. Ken staat bekend als de zingende kastelein uit Valkenburg. Naast Ziesjoem! Welke we eerder bekend maakte in onze Line Up, zullen deze Limburgse kanjers de confetti uit de speakers laten knallen.  

feestteam-op-volle-toeren-maastrichtAl 15 jaar staat het FeestTeam met meer dan 75 feestknallers garant om van elk evenement een feest te maken. ‘De Vrolijke Koster’, ‘Let it Be’, ‘Vergeten’, ‘Stuiterbal’  en recent uitgebracht ‘Ring Of Fire’ zijn maar enkele voorbeelden. Ontbreken mogen ze dan ook niet in Maastricht. ‘De beste feestact van Nederland’ award kregen ze dan ook verdiend meerdere malen uitgereikt. In de aanstekelijke feeststemming zal iedereen meegaan. Eerder stonden deze artiesten onder andere in de Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy en zullen ze dit jaar ook in de Heineken Music Hall aanwezig zijn. ‘Knallend’ zal het FeestTeam in Maastricht zorgen voor een waar feest op 30 mei 2015 in Stadion de Geusselt. 

De zanger gaf in het verleden een groot en uitverkocht concert in de  Heineken Music Hall samen met Thomas Berger, Wolter Kroes en kent een rijke muzikale historie met hits als ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘De Clown’, ‘Vandaag is zo’n dag’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’. De Maastrichtse Benny Neyman zaliger is ook geen onbekende voor deze artiest die tijdens zijn optredens naast Après-Ski liedjes een hoog meezing gehalte kent. Guus Meeuwis had het idee de zanger een nummer van zijn repertoire te laten opnemen, ‘Ik Ook van Jou’, tijdens de opnames van  ‘Meeuwis en de Mol maken Vrienden’. Dario, ook bekend van een real life soap op SBS6 deed tevens auditie voor Bloed Zweet & Tranen, het programma wat ook een rol speelt  in de Line Up waarin  Danny en André jr  in hem geloofde. Dario, een dankbaar artiest, zal niet ontbreken in ‘De Geusselt’ alwaar hij garant zal staan voor een ware primeur. 

Ziesjoem werd eigenlijk nooit echt “opgericht”. Nee, Ziesjoem! is ooit “tot stand gekomen”. Mary, Jos en Roger staan bekend voor spectaculaire optredens en kennen een rijke historie in de Limburgse muziek. De groep die in 2011 25 jaar bestond en hits kent als ‘Lekker Menneke’ en ‘Zjuulke Zeuthout’ waarmee ze ook een bijzonder optreden verzorgde en te gast waren bij Andre Rieu zullen als eerste Limburgse act bekend worden gemaakt naast nog tal van artiesten die bekend zullen worden gemaakt tijdens de aanloop met 'Huub zingt Op Volle Toeren' tijdens Oranje Zingt Zuid in Stadion de Geusselt. 

jan-van-est-artikelWat Moet Ik Doen, Dat Komt Door Jou en Dromen Van Verre Stranden zijn maar enkele feestnummers uit het repertoire van de in Dordrecht geboren Jan van Est. Zijn eerste single ‘'Met Heel Mijn Hart' verkocht Jan van Est  nog huis aan huis. Daarna kende de zanger vele muzikale jaren  en trok in 2006 zonder moeite duizenden mensen naar zijn groots opgezette solo concert. Na een wat rustiger periode wist van Est met ‘Kleine Jongen’ zijn eigen en de fans van André Hazes te verrassen. Alvorens Jan van Est met ‘Huub zingt Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid in Maastricht zal versterken zal hij aanwezig zijn in Ahoy tijdens ‘het grootste Levenslied Gala van Nederland’ 

Met ‘Wat kan mij het schelen schat’ zal Kamphuis een grote bijdrage zijn voor het feestende publiek. In ‘Bloed Zweet en Tranen’ wist Henk Kamphuis Roxeanne Hazes en Gerard Joiling gelijk enthousiast te krijgen tijdens het optreden van Kali van Django Wagner. Wagner zat zelf in het publiek en waardeerde het optreden. Wederom een artiest die garant staat voor een feest waarbij je niet mag ontbreken. 

Met zijn nieuwe single Zwevend Op Wolken die gelijk ‘Superschijf bij Radio Puur NL’ werd zal Jaman ook deel uitmaken in de Line Up van het festival ‘Huub zingt Op Volle Toeren’ in Maastricht. De in Overijssel geboren zanger kende zijn doorbraak met hits als ‘Goede Vader’ en ‘Gewoon Weer Op’. ‘Met Spoken Bestaan Niet’, wat op Youtube bijna een miljoen views wist te krijgen, blijkt Jaman een speciale zanger te zijn die zeker in ‘Stadion de Geusselt’ een feest zal weten neer te zetten tijdens het festival in Maastricht. 

ChielMontagneDat Oranje Zingt Zuid in stadion de Geusselt verassingen zal gaan kennen is niet ondenkbaar. Uniek zal het festival 'Oranje Zingt Zuid' in Maastricht zijn en wie kan dit dan niet beter presenteren dan Chiel Montagne zelf. Montagne, die zijn carrière begon bij Radio Veronica, presenteerde 20 jaar lang zelf  ‘Op Volle Toeren’ voor de Tros. Chiel Montagne maakte zijn TV come-back in 2006 en presenteerde een deel van het bekende programma ‘Idols’ en werkte samen mee aan het programma ‘Ushi & Loessie’ van Wendy van Dijk. Met zijn ‘Snor van het jaar’ zal Chiel Montagne de presentatie voor ‘Huub zingt Op Volle Toere’ in Maastricht verzorgen welke live zal worden uitgezonden bij diverse TV Zenders. 

Bekend van de reality­show ‘Stylist van het Zuiden’ bij RTL5, hits als ‘Jongen van de Handel’,  ‘Ga voor Goud’, ‘Ik wil jou’ en slachtoffer van Bananasplit met Frans Bauer mag Roy Donders niet ontbreken in het uiterste zuiden. Voor kerstavond kunnen we dan ook bekend maken dat Donders deel zal uitmaken van de line-up tijdens de eerste editie met ‘Huub zingt Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid. Volkszanger Roy Donders, ook bekend van zijn huispakken die vorig jaar het meest gewilde kerst cadeau waren, zal zijn hits ten gehore brengen in Maastricht samen met zijn eigen danseressen. De video ‘Ik wil jou’ die Royke twee maanden geleden uitbracht werd al bijna 400.000 keer bekeken.  

jankeizer-artikelBekend van BZN met de grote hit ‘Mon Amour’ kent de Volendamse zanger, producent en tekstschrijver een lange succesvolle muzikale carrière. Jan Keizer kreeg in 2010 een ‘Gouden Plaat’ uitgereikt uit handen van Andre van Duin. Met BZN vulde hij enkele jaren eerder de Rotterdamse Ahoy. Jan Keizer die kan zorgen voor verrassende invalshoeken en samenwerkte met bekende namen als onder andere Henk Westbroek, Guus Meeuwis, Frans Bauer, Anny Schilder en Jan Smit zal Maastricht mee terug nemen in de tijd met Huub zingt Op Volle Toeren tijdens Oranje zingt Zuid . In Roemenië waar het de zanger met Anny Schilder de supersterrenstatus heeft werden ze recent door miljoenen fans op handen gedragen. 

"Long Tall Sally" van Little Richard was voor de Brabander Peter Koelewijn het teken: rock ´n roll moest het worden. Hierna kende de zanger vele hits als Kom van dat dak af, Angeline, Je wordt ouder Pappa in Nederland en België, Koelewijn stond in België eerder in het Sport Paleis en kreeg in 2007 de zeer prestigieuze “Radio 2 Zendtijd Prijs” die hem in het Amsterdamse théater Carré werd uitgereikt tijdens een groot gala concert. Ook Koelewijn, die in zijn carrière met vele bekende namen als zanger en producer werkte zoals Anneke Grönloh,  Connie Vandenbos, Willeke Alberti,  Ria Valk, Ronnie Tober, Rob de Nijs, Saskia & Serge, Grant & Forsyth en Engelbert Humperdinck werkte zal een optreden verzorgen in Maastricht met ‘Huub zingt op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuie. In 2011 deed hij mee aan acht afleveringen van het populaire TV programma “De beste zangers van Nederland”. 

George McCrae, geboren in Florida, West Palm Beach, staat met zijn nummer ‘Rock Your Baby’ in de geschiedenis bekend met de eerste belangrijkste ‘Disco Hit’. De artiest die met grote internationale  namen in de wereld van ‘Soul’ wereldwijd op tournee zal gaan in 2015 gaat dit openen met een optreden in Maastricht in stadion de Geusselt. McCrae zal in de line up bijgestaan worden door Jacky Pourchez, welke in 1978 met Highlight de Nederlandse Top 40 behaalde en op dit moment zijn liefde voor muziek met ‘The Soul Toppers’ weer een nieuwe dimensie zal gaan geven in Soul en meer. 

Belle Perez bloeide op in de showbusiness. Als dochter van Spaanse ouders groeide ze beschermd op in het kleine Hamont-Achel in België en kende vele hits zoals Que viva la vida, Enamorada, Que viva la vida en Ave Maria die in vele geheugens blijven gegrift.  In Maastricht vertolkte ze tijdens 200 jaar Koninkrijk “Hello World”. voor de top van de Benelux Aangezien Maastricht het hart van de Benelux is wil Belle Perez tijdens dit unieke stadion concert niet ontbreken. (foto Unique Photo Video)

Blijf ons volgen. De Line Up is verre van compleet en zal verrassingen kennen.