Huub Adriaens legde zich na het runnen van de Fontein in Maastricht volledig succesvol toe op zijn zangcarrière. ‘MIEN LEEF MAM’ was zijn eerste nummer in het dialect geschreven. 

Huub lanceerde vele levens liedjes in het dialect,‘Kiek Neet Um’, ‘Traone vaan gelök’ , ‘Leef dien leve’, ‘Gaank Noets Weg’, ‘Mien Verleije’ welke een aantal op 4 juni in Maastricht wederom de revue zullen passeren. 

Adriaens verraste in 2010 zijn vele fans door het Theater in te gaan met ‘Kiek Neet Um’. 

Ondersteund door een sfeervol lichtplan nam Huub zijn publiek mee op een muzikale reis door zijn leven.  

Tijdens het door de zanger, met een succesvolle en rijke muzikale historie, zelf georganiseerde Oranje Zingt Zuid konden duizenden mensen, naast optredens van oa Roy Donders, Peter Koelewijn, Lange Frans, Do, Belle Perez en Corry Konings, genieten van de zang en presentatie van Huub Adriaens tijdens een voor Maastricht uniek stadion concert. 

Adriaens kijkt uit naar het moment dat hij met Lange Frans samen rond de klok van middernacht samen de bühne zal betreden dit jaar. Ook zal Angelina samen met Huub ‘Dee Kleine Gouwe Rink’ vertolken.

Huub Adriaens heet iedereen op 4 juni van harte welkom op de Markt. Met dank aan mijn sponsoren konden we entree gratis houden. De ‘Line Up’ zal evenals vorig jaar bijzonder zijn met oa Ali B, Glennis Grace, Henk Kamphuis, Henk Westbroek, John de Bever, Johnny Romein, Michael Bryan en Lange Frans waarbij ook onze Limburgse Toppers zoals Beppie Kraft, Eric Ghelen, Fabrizio, Ander Kovver, Big Benny, Gerard Adriaens en John Coenen van Taai Taai niet zullen ontbreken. 

 

Het programma zal live op TVL Limburg te zien zijn maar wil je het gehele programma zien dan zien we je graag op 4 juni in Maastricht op de Markt!.

Bij Johnny Romein staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens en dat is een feest!

Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van Je hebt me belazerd en Alie-mentatie vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit al heel wat jaren in het vak.

De Amsterdammer werd in 1992 verrast door het succes van zijn singles Je hebt me belazerd en Alie-mentatie. "Dat heb ik te danken aan Will Luikinga en Bart de Graaff. Die draaiden Je hebt me belazerd één keer per week in hun radio-programma 'Will wil wel'. Jeroen van Inkel maakte Alie-mentatie groot. Hij kondigde in zijn radioshow een wereldprimeur aan. Iedereen dacht aan iets van Madonna ofzo maar dat werd Alie-mentatie van Johnny Romein", lacht hij.

Zijn repertoire is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige van alle Nederlandstalige artiesten. Natuurlijk brengt hij zijn eigen hits waaronder "De Zingende Koster" met groot enthousiasme tijdens zijn shows maar ook nummers van zijn collega’ s zoals André Hazes en René Froger brengt Johnny met het grootste gemak.

Johnny Romein is een echte gangmaker. Hij wil overal scoren! Het maakt hem niet uit of hij nu boven op het biljart moet staan of op het podium van desnoods Ahoy’, hij komt overal tot zijn recht. Op 4 juni zal Johnny Romein in Maastricht garant staan voor een waar feest met oa Ali B, Beppie Kraft, Henk Kamphuis, Lange Frams & Michael Bryan, Fabrizio, Henk Westbroek, John de Bever en Glennis Grace.

 

De entree is vrij op 4 juni in Maastricht en consumpties kosten 2 euro. Zorg dat je erbij bent!

De in Stadkanaal geboren zanger Frank van Etten die vele hits kent als Leef als een Zigeuner, Neem me in je dromen mee, Toch zal ik altijd aan je denken en Vader en Zoon mogen we met trots bekend maken deel te nemen tijdens Markt 2016 waarin Huub Adriaens wederom op Volle Toeren feest.

Met zijn laatste nummers Als je lacht, Jij bent niet meer die man van toen (in de video het harde en aangrijpende verhaal van een man die wegglijd in drugsgebruik en daarmee alles verliest) , Leef vandaag, Levenslang op reis en Dans Laila Dans bewijst Frank van Etten nog steeds een van de beste zangers van Nederland te zijn.

In het begin van zijn artieste bestaan werkte Frank van Etten al vrij snel met Henny Thijssen en Gerto Heupink die schreven voor Andre Hazes en Corry Konings. We zijn dan ook als organisatie bijzonder blij dat Frank van Etten naast al reeds eerder bekend gemaakt Ali B, Glennis Grace, Fabrizio, Henk Kamphuis en Ander Kovver XXS garant zal staan voor een feest in Maastricht op 4 juni 2016. De entree is gratis dus zet de datum vast in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Als organisatie zouden we het enorm waarderen als jullie onze berichten delen. Dit feest organiseren we niet alleen maar met zijn allen.

‘John de Bever’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ en bereikte de Tip Parade.

Met artiesten als oa Ali B, Glennis Grace, Beppie Kraft, Frank van Etten, Ander Kovver, Fabrizio, Lange Frans, Michael Bryan, Henk Kamphuis, Big Benny, Henk Westbroek en Grad Damen zal ook John de Bever niet ontbreken in Maastricht.

Na een duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder die in de Geusselt 2016 verleden jaar nog Jan Keizer vergezelde en hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Het gaat om Liefde’ en ‘Vaarwel Alle Zorgen’ ziet een droom uitkomen met het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ samen met Marianne Weber. De hit werd in 2015 opnieuw uitgebracht. 

‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’  en uniek aan de sound van John de Bever met zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

John de Bever is al jarenlang een rasartiest! Zorg dat je op 4 juni op de Markt in Maastricht erbij bent. De toegang is vrij.

Een beperkte oplage VIP TICKETS zijn ONLINE te bestellen

Alwaar deze artiest, bekend van Bloed Zweet & Tranen, tijdens de eerste editie stadion ‘De Geusselt’ wist te winnen met zijn stem zal hij zeker dit jaar ook niet ontbreken in de Line Up.

Deze man, die vaker Maastricht bezoekt, en zijn stem liet horen ervaarde complimenten van het publiek ongekend.

Met ‘Wat kan mij het schelen schat’ zal Kamphuis een grote bijdrage zijn voor het feestende publiek. In ‘Bloed Zweet en Tranen’ wist Henk Kamphuis Roxeanne Hazes en Gerard Joiling gelijk enthousiast te krijgen tijdens het optreden van Kali van Django Wagner. Wagner zat zelf in het publiek en waardeerde het optreden.

Dit waren de woorden die we vorig jaar schreven over Henk Kamphuis. Inmiddels is hij ook met Jahmusic nog meer betrokken en verzorgde voor Lange Frans & Friends samen met Jeroen van de Boom, Thomas Berger, Michael Bryan en Frans Duits de repetities.

Alvorens Henk Kamphuis wederom aanwezig zal zijn op 4 Juni 2016 in Maastricht zal hij tijdens onze Vastelaovend dagen ook te bewonderen zijn met dank aan onze hoofdsponsor Jo Koopman van Jem Hid.

Geniet van het optreden in de Geusselt en we zien jullie graag op 4 Juni 2016 op de Markt in Maastricht samen met Henk Kamphuis

 

We zijn als organisatie zeer verheugd bekend te mogen maken dat Henk Westbroek niet wilde ontbreken in Maastricht op 4 juni 2016. Westbroek, een groot gewaardeerd BNNer die net zoals Lange Frans geen blad voor de mond neemt, zal enkele mooie nummers ten gehore brengen. 

‘Regel een piano en we gaan wat moois doen’  waren de woorden van Henk toen toen hij vernam waar Huub Op Volle Toeren 2016 zich sterk voor maakt. 

De jongeren van In2yPlace gaan een verhaal met elkaar als 1 persoon in kaart brengen wat begint met de woorden: 

Mijn naam is Verleden. Ik ben opzoek na een nieuwe naam.

Dit is terug in de tijd waar ik eigenlijk niet heen wil gaan.

Ik ben lucht, niemand die me ziet. Ik schreeuw om hulp maar niemand ziet iets.

Niet hulp voor mezelf maar hulp voor een ander. Als ik het kon was ik de eerste die het verleden veranderde . Verschillende deuren die ik bezoek. Met deze verhalen schrijf ik wel een boek .

Dit doen deze jongeren met als reden in eigen woorden:

Wij jongeren zouden graag gehoord willen worden zodat wij andere jongeren ook kunnen bereiken. Wij jongeren worden vaak niet serieus genomen door de buiten wereld omdat wij een moeilijke jeugd hebben gehad of onze beperkingen. Met ons verhaal proberen wij over te brengen wat er achter ons masker zit. Een soort “Don't Judge Challenge" idee maar dan met een verhaal. We merken vaak dat we door de buiten wereld niet gerespecteerd worden omdat mensen ons vooroordelen. Wij willen jeugd in hun eigen kracht zetten. We zijn bovendien allemaal strijders met een moeilijk verleden of onze beperkingen. Maar dat maakt ons uniek en sterk!!

We willen dat jeugd omtrent welke situatie dan ook weten dat ze nooit alleen zijn. Er is een plek waar ze heen kunnen gaan en dat is In2yourplace.com. Een belevenis van respect voor jeugd, met jeugd en door jeugd! Door steeds meer jongeren en anderen te bereiken wordt er steeds meer mogelijk voor de jeugd. Hoe mooi zou dit zijn? Minder jeugd op straat, in depressie of alleen. Hoe mooi is het als jongeren hun leven opnieuw kunnen oppakken en hun dromen achterna kunnen strijden met wat meer hulp. Of dat er minder gepest wordt, omdat mensen stil gaan staan en nadenken over het verhaal achter die persoon.

Als je Henk Westbroek niet kent van TV of Radio dan heb je onder gedoken gezeten. Zijn persoon als artiest te verwoorden is overbodig. Een unieke persoonlijkheid en artiest met mooie nummers zoals ‘ Vriendschap’ , ‘Belgie’ met het Goede Doel maar ook zeker met nummers zoals ‘Zelfs je naam is mooi’.

Als persoon leer je Westbroek al snel kennen als je 5 minuten bij hem bent. Een geweldige ervaring. Henk Westbroek was recent in Maastricht voor videoclip opnames voor het nieuwe album van Het Goede Doel met de titel ‘ Overwerk’ . ‘De Kleine Ondernemer’ werd in Maastricht opgenomen. 

We zijn als organisatie zeer verheugd met het enthousiasme van Henk Westbroek. De entree is vrij op 4 juni 2016 en jongeren van In2yPlace zullen met een sterke wil hun bijdrage met trots leveren om dit festival te laten slagen. ‘Kansen zien in plaats van bedreigingen’ zijn de woorden van Huub Adriaens die bekend staat om het leggen van verbintenissen en samen met Lange Frans en Henk Westbroek deze jongeren bijstaat. Zet 4 juni 2016 in je agenda en zorg dat je op de Markt in Maastricht bent. 

 

Voor deze jongeren die beginnen met de woorden ' Mijn naam is verleden' verwijzen we als organisatie graag naar de woorden van Henk. ' Zelfs je naam is mooi' . In2yPlace

 

Er zijn nog enkele VIP tickets te bestellen

 

Zaterdag 4 Juni zal de Markt in Maastricht naast nationale top artiesten zoals Ali B en Glennis Grace ook sterke Limburgse artiesten kennen. Eerder maakte we Fabrizio bekend. ANDERKOVVER XXS zal garant staan een bijzonder optreden wat we bekend zijn van deze mannen. We zijn als organisatie dan wederom bijzonder verheugd dat een act met ANDERKOVVER niet zal ontbreken. Artiesten van Limburgse bodem zullen garant staan voor een volksfeest met Huub Adriaens ‘Op Volle Toeren’ tijdens de 2016 editie van Oranje Zingt Zuid!.

Entree is vrij op 4 juni op de Markt in Maastricht. Zorg dat de datum in je agenda vast staat! Een beperkt aantal VIP tickets zal binnenkort bestelbaar zijn. 

Met artiesten als Fabrizio, Ander Kovver, Big Benny en Beppie Kraft willen we als organisatie Oranje Zingt Zuid een waar feest op de Markt op 4 juni 2016. We zijn dan ook zeer verheugd nog enkele namen bekend te mogen maken die deel zullen uitmaken van onze Line Up uit het zuiden in 2016.

Taai Taai | Roed zien de Roeze, de Alpenexpres, de Ansichtkaart, Viva Tirol (in 2010 ook door Hansi Hintersee uit volle borst gezongen) en Bove op de berg zijn nummer die John Coenen van Taai Taai nog altijd ten gehore brengt. John Coenen die net als Beppie Kraft een grootheid genoemd mag worden in het uiterste zuiden, nationaal bekend van Cantara Pepe, zal het publiek met het Taai Taai repertoire  zoals vanouds op 4 juni 2016 doen laten genieten en ‘Sjoenkele’ . 

Met John Coenen van Taai Taai kunnen we als organisatie ook verheugd laten weten dat Gerard Adriaens, die in 2014 met ‘ Mien Geveul’ een mooie 136 notering in de top 1000 wist te bereiken waarvoor Frans Theunisz de tekst schreef; Eric Ghelen, die jaarlijks met verrassingen en een nieuw album weet te komen en Marces Friedrichs, die met zijn stem je doet terug denken aan onze Benny Neyman, niet zullen ontbreken naast de op dit moment bekende nationale artiesten Ali B, Henk Kamphuis, Frank van Etten, Glennis Grace, Michael Bryan, Grad Damen en Lange Frans.

De entree is vrij op de Markt in Maastricht. Wel zijn nog enkele VIP tickets te bestellen. Deze kun je hier bestellen. Zet 4 juni 2016 in je agenda en zorg dat je erbij bent!

 

Na Ali B en Fabrizio zijn we verheugd als organisatie te kunnen laten weten dat Glennis Grace deel zal uitmaken uit de line up van de 2016 editie in Maastricht. Het was in 1994 dat Glennis Grace als 16 jarige Whitney Houston de soundmixshow won.

Hierna stond Glennis vaker als gast bij Frans Bauer en Rene Froger. In 2005 vertegenwoordigen Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival. Eind maart 2011 raakte de carrière van Glennis Grace in een stroomversnelling dankzij haar deelname aan het programma De beste zangers van Nederland. Tijdens de tweede uitzending in de reeks zong Grace een versie van Afscheid, wat een hit was van de voormalige groep Volumia!, waar Xander de Buisonjé de leadzanger van was. Het optreden werd in Nederland zeer goed ontvangen. In 2011 kwam Afscheid ook binnen op nummer 1 in de Single Top 100, waarmee Grace haar eerste nummer 1-hit in Nederland scoorde.

Vanaf februari 2013 was Grace samen met Xander de Buisonjé, Stacey Rookhuizen en 538-dj Ruud de Wild als jurylid wekelijks te zien in talentenjacht The Next Pop Talent op SBS 6. We zijn als organisatie zeer verheugd deze succesvolle artieste die tevens deel uitmaakt van Ladies Of Soul met Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer bekend te mogen maken.

Zorg dat je erbij bent op 4 juni 2016 van 19:oo tot 01:oo uur op de Markt in Maastricht. Entree is gratis.

Deel ook onze kerstwenst en gun iemand een gratis Kerst Pakket. 

Lange Frans en Michael Bryan zullen op 4 juni 2016 niet ontbreken op de Markt in Maastricht. Tijdens de eerste editie in het Geusselt stadion maakte de geliefde rapper, die met Kamervragen 2 een hit scoorde en geen blad voor de mond nam, bekend genoten te hebben van de gezelligheid in Maastricht.

We zijn als organisatie dan ook bijzonder ‘ Gruuts’ dat we Lange Frans en Michael Bryan dit jaar wederom mogen ontvangen in Maastricht.

In 1997 begon Lange Frans, jury lid van Bloed Zweet & Tranen met rappen. Nummers als ‘Moppie’ waren in 2004 niet van de televisie weg te denken. Lange Frans is te associëren met ‘Maatschappelijk Betrokkenheid’ wat aansluit bij organisator Huub Adriaens. Een kenmerk wat met ‘Huub zingt Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid 2016 en Adriaens als persoon en artiest wederom niet zal ontbreken tijdens de tweede editie. 

Dit jaar zullen jongeren van In2YPlace die het moeilijk hebben in de maatschappij een kans krijgen. Deze jongeren gaat het lukken aldus Adriaens, die met kerst samen met hoofdsponsor Jo Koopman van JEM HID kerstpakketten uitdeelde,  omdat de wil sterk is. 

One Chance ‘ is een hit van Lange Frans met Glennis Grace die eveneens deel uit maakt van de Line Up 2016. 

Na de lange carrière van Lange Frans met Baas B, met diverse hits zoals ‘Het Land van’, ging Frans succesvol solo verder. De voornaamste bezigheid van Lange Frans is muziek. Lange Frans is en blijft een graag geziene gast op de televisie.

Michael Bryan is een Nederlandse R&B / Soul zanger die succes in Nederland kent. Hij had samenwerkingen met K-Liber (Loungen), The Partysquad en staat met trots vaker naast Lange Frans.

We zijn als organisatie bijzonder blij dat we naast Glennis Grace en vele andere artiesten wederom Lange Frans met Michael Bryan mogen verwelkomen. De entree is vrij op 4 juni 2016 in Maastricht. Iedereen is van harte welkom!!!!!

 

 

Like ons ook op Facebook

Huub Adriaens Feest wederom Op Volle Toeren in Maastricht met Oranje Zingt Zuid tijdens Markt 2016. De organisatie van Huub Adriaens laat verheugd weten dat rapper Ali Bouali niet zal ontbreken op 4 juni 2016. ‘Ik vergeet zijn nummer Wat Zou Je Doen nooit meer’ liet onze organisator weten. Ali stond plots bij Marco Borsato op het podium en bleef zijn eigen karakter en rapte over kansen geven. ‘Dit past totaal in het karakter van Markt 2016, mijzelf en hoofdsponsor Jo Koopman van Jem Hid’. We zijn enorm verheugd dat Ali B Maastricht zal bezoeken.

Ali B vermaakt mensen met rappen, muziek, grappen en emotie. Dit wist de rapper zo goed te combineren dat hij in 2002 genomineerd werd voor de grote prijs van Nederland.

Bijzonder is dat Ali B, niet weg te denken van de TV en zijn grappen, zo bekend is gebleven zonder het uitbrengen van een nieuw album. Dit gaat na alle jaren wel gebeuren liet Ali B recent weten. Een Feestje op de Markt in Maastricht met Ali B.

Dit mag je niet missen. De entree is vrij en iedereen is welkom. Zorg dat je erbij bent op 4 juni 2016 op de Markt in Maastricht!. 

 

Na onze Maastrichtse kanjer Beppie Kraft maken we voor 4 juni 2016 op de Markt in Maastricht de koning van de Schlager ‘ Grad Damen ’ , die steeds hoog in de hitlijsten staat, bekend. Grad kent zijn start in café ‘Bolle Jan’ van de vader van Rene Froger. Zijn eerste single ‘Alisha’ scoorde hoog in de MEGA Top 100. In de jaren later verschenen hits als ‘In Jouw Ogen’ , ‘Heb Ik Jou Niet Eens gekust?’, ‘Hallo Ik Hou Van Jou’, ‘Ik Denk Altijd Nog Aan Jou’, ‘De straat was zijn woning’ en was de zanger altijd speciale gast van zijn vriend Andre Hazes tijdens de Ahoy concerten. Op TV kende Grad Damen een eigen reallifesoap ‘Helemaal Grad’ bij SBS6 en wist hij zijn angsten te overwinnen in het populaire Fort Boyard waarnaast hij ook onder andere Sterren 24 presenteerde verzorgd door de Tros alwaar de zanger vorig jaar in Maastricht ook deelnam aan het populaire Tros Muziekfeest op de Markt. De populaire duizendpoot, zanger van het levenslied, ontwikkelde zich naast zingen en presenteren tot schrijver. Damen schreef onder andere voor Frans Duijts, Wesley Klein en Gino Graus. Met de nummer 1 hit ‘Lach nog heel even’ zijn we trots te laten weten dat deze ster wederom te bewonderen zal zijn in Maastricht en van de avond een Fiesta zal maken waarin Huub Op Volle Toeren een feest neer zet tijdens Oranje Zingt Zuid | Markt 2016 met optredens van oa Ali B | Beppie Kraft | Fabrizio | Glennis Grace | Frank van Etten | Lange Frans en Michael Bryan. De entree is vrij!!!!! Noteer 4 Juni 2016 in je Agenda.

Fabrizio bekend van de Italo Disco uit de jaren 80 met feesthits als "Bel Lando", "Dat daon iech zoe gere" en "Sjiek is miech dat", de hit waarmee hij op slag wereldberoemd in Maastricht werd. Een optreden van Fabrizio bijwonen is natuurlijk altijd een feest. Als geen ander weet de artiest hoe je een polonaise moet starten. De bij 3FM bekende zanger zal dan ook garant staan voor een waar feest op de Markt op 4 juni 2016 in Maastricht tijdens Huub Feest weer Op Volle Toeren | Markt 2016. Zet de datum vast in je agenda en blijf ons volgen!

Beppie Kraft, het icoon in Maastricht die in 2007 haar  50-jarig artiestenjubileum vierde, zal naast nationale grootheden als Ali B en Glennis Grace ons Maastricht vertegenwoordigen op 4 juni 2016. De Markt zal die dag kunnen genieten van de bekende nummers van een artieste die onderscheidingen als de ‘Gouden Narrenkap’, ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’, ‘Ereburger van Maastricht’ en ‘Bronsgroene Leeuw LIVEKE’ in ontvangst mocht nemen en op 11 jarige leeftijd voor een groot publiek het winnend Carnavalslied ‘Diech bis mien nisjeke’ mocht zingen. Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de pap le­pel ingegoten. We zijn dan ook bijzonder gruuts als organisatie dat onze Beppie Kraft deel zal uitmaken van de Line Up tijdens de 2016 editie dat we houden op de Markt in Maastricht. Beppie Kraft zal met Huub Adriaens garant staan voor ‘sjevraoje’ op onze Markt in Maastricht.  

Wil je erbij zijn, zet 4 juni 2016 in je agenda. De entree is vrij. Volgende week, vanaf donderdag 14 januari, zullen een beperkte oplage VIP Tickets bestelbaal zijn. 

Like ons ook op Facebook Huub Op Volle Toeren 

Ook de goed gemutste entertainer Big Benny, bekend van hits als Van Lurrie en De Sultan haet dors tot Riet op de tap, Limbo Party, Oh Oh Kammeroad, Viva Malorca en Ich bön en bees et cetera, zal op 4 juni 2016 niet in Maastricht ontbreken. Een feest is geen feest als Big Benny niet is geweest.

In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. “Big Benny! Big Benny! Big Benny!” En, zo vreemd is de enthousiaste reactie van het publiek niet. De zanger maakt de hooggespannen verwachtingen namelijk waar, van het eerste liedje tot en met de laatste toegift.

Big Benny is regelmatig te beluisteren op de radio en te zien op de beeldbuis. Bij L1, TVL, TROS, VARA, SBS en Veronica. Corné Klein van Radio 3FM had Big Benny een uur lang live in de studio en na afloop stond de telefoon in Hilversum roodgloeiend.

De entree is vrij op 4 juni 2016 in Maastricht dus blijf ons volgen ook op Facebook (foto Arno Broeren)

https://www.facebook.com/huubopvolletoeren