HOOFDSPONSOR

 

LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Na de op Facebook geplaatste oproep van Alain Clark waarin hij tijdens de Walk With Me Tour op zoek was naar nieuw talent verscheen in Gouda de destijds 16-jarige Nick Nicolai, de artiest die gisteren te zien was bij Holland's Got Talent .

‘Niet normaal’ riep Alain Clark toen Nick het podium met een groot applaus verliet destijds na het optreden. Op elk podium waar het talent verscheen wist hij meteen het publiek te winnen tijdens de eerste zang noten.

In 2013 liet Nick nog op Facebook in een bericht weten aan de organisatie van Holland’s Got Talent of zijn mail was binnen gekomen waarin hij vroeg of hij mee mocht doen. Na nog enkele vraagtekens van Nick kwam er geen reactie meer.

2016 kwam het moment voor Nick er op de Nationale televisie bij RTL4. 

Afgelopen jaar liet Nick Nicolai op zijn facebook met trots weten dat hij op TV kwam bij Holland’s Got Talent wat we gisteren mochten aanschouwen. Hij verraste publiek en jury tijdens zijn optreden waarin hij liet weten vroeger veel gepest te zijn geworden.

Met veel lof, een gouden kaart die gelijk recht geeft op een plek in de halve finale, wist Nick Nicolai Holland's Got Talant te winnen en de weet zoals Alain Clark eerder riep dat het zang talent van de jonge Nick Nicolai niet meer normaal is zijn we als organisatie bijzonder verheugd dat Nick Nicolai op 1 juli 2017 in het mooie Maastricht deel uitmaakt van onze Line Up naast o.a. nu reeds bekend Marianne Weber, Ria Valk, John West, Ronnie Ruysdael van de Sjonnies, Erwin, Dennie Christian . Entree op de Markt in Maastricht op 1 juli is vrij.