HOOFDSPONSOR

 

LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Maastrichtenaar Frans Theunisz, houder van de langste polonaise ooit, maakte eind jaren 70 de overstap na dialect muziek met De Straotzengers. Elke nacht was de artiest op pad en zo ontstonden de Nachraove. De gezellige muziek was gebaseerd op de Oostenrijkse Oberkrainer Muziek .

Muziek die Theunisz hiermee voor het eerst landelijk introduceerde en een nationale hit scoorde die 21 weken in de Top 40 stond. Als Nachtburgemeester van Maastricht, Ridder in de orde van de Tempeleers, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Cultureel Ambassadeur van Maastricht, Ereburger van Maastricht en vele hits als Sjeng Aon De Geng, Pieke, Lieske, Wat is het leve sjoen, en Tarata Ta Ta Ta zullen bekende Maastrichtse meezingers niet ontbreken.

Naast o.a. nu reeds bekend Erwin, Dennie Christiaan, Marianne Weber, Ria Valk, Stef Ekkel, John West, Lange Frans, Ziesjoem, Nick Nicolai en Yes R, Frans Theunisz, de langst en hoogst genoteerde Limburgse artiest in de Mega top 100 ooit, tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid op Zaterdag 1 juli 2017 zal Frans Theunisz garant staan voor gezelligheid tijdens het mee-zing feest op de Markt in Maastricht. De entree is gratis.