HOOFDSPONSOR

 

LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Stef Ekkel nam zijn eerste liedje in 2001 op, ‘Op een terasje’ , en wist hiermee gelijk 8 weken in de Nederlandse Top 20 te staan. Regelmatig treedt de zanger op bij diverse Mega Piraten Festijnen. Op 1 juli 2017 zal hij dan ook niet ontbreken tijdens Huub Feest Op Volle Toeren in Maastricht op de Markt.

“Die Griekse Melodie”, “De Tijd Stond Even Stil”, “Een Koffer Vol Met Dromen” en nog een tiental andere singles werden stuk voor stuk hits. De een wat groter dan de ander, maar allemaal groot genoeg om hele volksstammen te laten meezingen. Het waren grote successen waarmee hij een vaste gast werd bij de vele lokale, regionale en landelijke radio en TV stations. 

De Woonboot was een enorme hit in 2006 waarna zijn vierde album, ‘Lekker Gezellig’, wederom hit na hit kende zoals  “Ik Schrijf Je Naam”, “Dans De Laatste Dans”, “Laat De Glazen Nu Maar Klinken” en “Sierra Madre”.

Dit alles bleef niet onopgemerkt bij de legendarische Johnny Hoes, de man die grote artiesten zoals De Zangeres Zonder Naam, Doe Maar, Henk Wijngaard, Normaal en vele anderen ontdekte. Johnny zag in Stef wel een soort opvolger en besloot samen met Stef een nieuwe versie op te nemen van zijn klassieker “De Smokkelaar”. Het werd een groot succes en de landelijke doorbraak van Stef Ekkel was hiermee definitief een feit. 

Op 1 juli 2017 zal Stef Ekkel tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid in Maastricht een optreden verzorgen en garant staan voor een feestje. ‘Liever te Dik in de Kist’ aldus de feestzanger. De entree is gratis. VIP tickets zijn ONLINE te bestellen.