HOOFDSPONSOR

 

LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Lange Frans en Michael Bryan waren er tijdens de eerste en tweede editie bij. We kunnen laten weten als organisatie dat ook tijdens de derde editie deze artiesten hun opwachten wederom zullen maken waarin 25 jaar Europa centraal zal staan. Lange Frans zal John West tevens bijstaan met de hits Lekker Ding, Hete Zomer en Blijf Bij Mij op 1 juli 2017 in Maastricht.

 

Tijdens de eerste editie in het Geusselt stadion maakte de geliefde rapper, die met Kamervragen 2 wederom een hit scoorde en geen blad voor de mond nam, bekend genoten te hebben van de gezelligheid in Maastricht dit jaar. In 1997 begon Lange Frans, jury lid van Bloed Zweet & Tranen met rappen. Nummers als ‘Moppie’ waren in 2004 niet van de televisie weg te denken. Lange Frans is te associëren met ‘Maatschappelijk Betrokkenheid’ wat aansluit bij organisator Huub Adriaens. Een kenmerk wat met ‘Huub feest Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid 2017 en Adriaens als persoon en artiest wederom niet zal ontbreken.

Naast Europa zal Autisme en Beperkingen betekenis geven aan het gratis te bezoeken meezing feest.

Na de lange carrière van Lange Frans met Baas B, met diverse hits zoals ‘Het Land van’, ‘Kamervragen’ en ‘Zing voor me’ ging Frans succesvol solo verder. De voornaamste bezigheid van Lange Frans is muziek. Lange Frans is en blijft een graag geziene gast op de televisie. Michael Bryan is een Nederlandse R&B / Soul zanger die succes in Nederland kent. Hij had samenwerkingen met K-Liber (Loungen), The Partysquad en staat met trots vaker naast Lange Frans.

 

We verwelkomen graag naast nu reeds bekend John West, Marianne Weber, De Sjonnies, Dennie Christian, Erwin, Ziesjoem, Henk Kamphuis, Johnny Romein, Ria Valk en Yes R met vele andere artiesten wederom Lange Frans met Michael Bryan. De entree is vrij op 1 juni 2017 in Maastricht. Iedereen is van harte welkom!!!!!