HOOFDSPONSOR

 

LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Na John West, Marianne Weber en Ria Valk maken we met trots een Maastrichtse zanger bekend. Erwin zal op 1 juli 2017 op de Markt in Maastricht niet ontbreken.

De Maastrichtse artiest die spontaan nog meezong tijdens het Kleureleed met Huub Adriaens, John Coenen, Angelina, Saskia en Jo Koopman na een idee van onze hoofdsponsor JEM HID wist Erwin een Ahoy te vullen in zijn muzikale loopbaan. Deze droom wist de zanger geheel op eigen kracht waar te maken. Al bij het aantreden zit de sfeer er al goed in als Erwin zijn muziek ten gehore brengt. 

Wat ooit begon met ’t Merretkoer leverde met zijn stem vele gewaarde nummers zoals Iech Haw Vaan ’t Leve, Reuzeraad, Adam & Eva, Awwe Gek en Iech Bleif Altied Mit Diech Dansen. 

Met een uitverkochte Bonbonnière, Festi Village en Ahoy zijn wij als organisatie meer dan verheugd dat tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid Huub Feest Op Volle Toeren, Erwin zijn opkomst zal maken. 

Het is op 1 juli 2017 in Maastricht geen feest als Erwin niet is geweest. De Entree is dit jaar wederom gratis. VIP kaarten zijn online te bestellen