HOOFDSPONSOR

 

LOCATIE

WIJ BEDANKEN ALLE BEZOEKERS

TICKETS

OPEN EVENEMENT ENTREE GRATIS


 

ONZE GOUDEN SPONSOREN

 

 

 

 

Na de op Facebook geplaatste oproep van Alain Clark waarin hij tijdens de Walk With Me Tour op zoek was naar nieuw talent verscheen in Gouda de destijds 16-jarige Nick Nicolai, de artiest die gisteren te zien was bij Holland's Got Talent .

‘Niet normaal’ riep Alain Clark toen Nick het podium met een groot applaus verliet destijds na het optreden. Op elk podium waar het talent verscheen wist hij meteen het publiek te winnen tijdens de eerste zang noten.

In 2013 liet Nick nog op Facebook in een bericht weten aan de organisatie van Holland’s Got Talent of zijn mail was binnen gekomen waarin hij vroeg of hij mee mocht doen. Na nog enkele vraagtekens van Nick kwam er geen reactie meer.

2016 kwam het moment voor Nick er op de Nationale televisie bij RTL4. 

Afgelopen jaar liet Nick Nicolai op zijn facebook met trots weten dat hij op TV kwam bij Holland’s Got Talent wat we gisteren mochten aanschouwen. Hij verraste publiek en jury tijdens zijn optreden waarin hij liet weten vroeger veel gepest te zijn geworden.

Met veel lof, een gouden kaart die gelijk recht geeft op een plek in de halve finale, wist Nick Nicolai Holland's Got Talant te winnen en de weet zoals Alain Clark eerder riep dat het zang talent van de jonge Nick Nicolai niet meer normaal is zijn we als organisatie bijzonder verheugd dat Nick Nicolai op 1 juli 2017 in het mooie Maastricht deel uitmaakt van onze Line Up naast o.a. nu reeds bekend Marianne Weber, Ria Valk, John West, Ronnie Ruysdael van de Sjonnies, Erwin, Dennie Christian . Entree op de Markt in Maastricht op 1 juli is vrij. 

Ria begon eind jaren '50 als imitator van Elvis Presley. Ze was in de sixties Nederlands eerste rock-chick met 'Hou je echt nog van mij, Rocking Billy'. Ze acteerde en zong in de tv-reeks ‘TV-magazine met Rob de Nijs en zong luisterliedjes als ‘Als ik de golven aan het strand zie’. In de jaren ’70 was ze de eerste leading lady in de André van Duinrevue en had ze de carnavalssuccessen 'Worstjes op mijn borstjes' en 'Leo'. 

In de jaren '80 en '90 was ze Annie Kalkman, de zus van Mien Dobbelsteen in de comedyserie 'Zeg 'ns AAA'. Als schilderes van figuratief naïeve kunst exposeerde ze met haar schilderijen en bracht kalenders uit. In 2013 was ze samen Jayh (Mijn Baby) te zien bij Ali B Op Volle Toeren en in 2014 had ze tijdens de Onnogate de hit 'Oma wil een Toyboy'. 

Op 1 juli 2017 staat deze vrouw met deze imposante carrière van bijna 60 jaar bij Huub Op Volle Toeren op de markt in Maastricht. We zijn trots dat we Miss Carnaval(k) als eerste naam bekend mogen maken voor dit mega evenement in Zuid-Limburg. 

 

Entree zal wederom GRATIS zijn. 

De Haagse zanger zal niet ontbreken tijdens de derde editie waarin 25 jaar Europa centraal staat. ‘Jouw blik, Jouw stem’ wordt heden nog warm ontvangen overal. John West mocht voor 200.000 mensen tijdens de Toppers in Concert een optreden verzorgen waarna zijn debuut album in 2012 verscheen. ‘Jouw Blik’. Volks, Gipsy en Disco. John West is met Lange Frans als duo niet onbekend gebleven. Samen scoren ze de ene naar de andere hit. ‘Wat een hete zomer’, ‘Lekker Ding’ en ‘Blijf bij mij’ . In 2015 wist John West het tot de finale te schoppen in Bloed, Zweet en Tranen. Dit jaar pakt West nog groots uit met zijn tien-jarig bestaan. We zijn blij met John West in de Line Up van Huub Feest Op Volle Toeren 2017.

De Entree is wederom gratis op 1 juli in Maastricht. Dit Feest mag je niet missen. 

Marianne Weber raakt veel mensen. Met meer dan een miljoen verkochte albums mag ze dan ook de Koningin van het Levenslied genoemd worden. Haar debuut album werd in 1993 Goud. Daarna volgen de successen elkaar daarna in hoog tempo op. Haar 2e album "Diep in mijn Hart", waarvan de single "Schrijf Me Nooit Geen Mooie Brieven Meer" binnen 2 weken op Nr.1 stond, werd in 1994 met goud beloond en uitgereikt door Andre Hazes.

Hetzelfde jaar kreeg Marianne Weber de erkenning vanuit de platenbranche toen ze werd onderscheiden met een Edison in de categorie ‘levenslied'. 2 jaar later kreeg Marianne wederom Goud en volgden de successen met Frans Bauer. ‘De Regenboog’ was een nummer 1 hit. Met deze hit wisten Marianne Weber en Frans Bauer zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records te noteren. 302.000 duizend verkochte exemplaren in 1 dag.

"Wat Ik Zou Willen”, "Lichtjes in jouw ogen”, “Schrijf Me Nooit Geen Mooie Brieven Meer”, “De Regenboog”, "Tranen van geluk”, "Een meisje huilt" zijn maar enkele titels uit de vele hits. Marianne Weber heeft niet te vrezen dat ze haar titel als Koningin van het Levenslied hoeft af te staan. Zij is nog steeds de ultieme zangeres "van en voor het volk.

We zijn verheugd dat op 1 juli 2017 op de Markt in Maastricht, Marianne Weber niet zal ontbreken. Entree is voor iedereen vrij toegankelijk.

Na John West, Marianne Weber en Ria Valk maken we met trots een Maastrichtse zanger bekend. Erwin zal op 1 juli 2017 op de Markt in Maastricht niet ontbreken.

De Maastrichtse artiest die spontaan nog meezong tijdens het Kleureleed met Huub Adriaens, John Coenen, Angelina, Saskia en Jo Koopman na een idee van onze hoofdsponsor JEM HID wist Erwin een Ahoy te vullen in zijn muzikale loopbaan. Deze droom wist de zanger geheel op eigen kracht waar te maken. Al bij het aantreden zit de sfeer er al goed in als Erwin zijn muziek ten gehore brengt. 

Wat ooit begon met ’t Merretkoer leverde met zijn stem vele gewaarde nummers zoals Iech Haw Vaan ’t Leve, Reuzeraad, Adam & Eva, Awwe Gek en Iech Bleif Altied Mit Diech Dansen. 

Met een uitverkochte Bonbonnière, Festi Village en Ahoy zijn wij als organisatie meer dan verheugd dat tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid Huub Feest Op Volle Toeren, Erwin zijn opkomst zal maken. 

Het is op 1 juli 2017 in Maastricht geen feest als Erwin niet is geweest. De Entree is dit jaar wederom gratis. VIP kaarten zijn online te bestellen

Ronnie Ruysdael van de Sjonnies zal tijdens Oranje Zingt Zuid garant staan voor een feest met zijn optreden. Ronnie Ruysdael stond samen met Konstantijn Ruysdael en Friso Ruysdael in 1991 aan de basis van De Sjonnies. Ronnie Ruysdael was de fictieve vader van het gezelschap, en samen met zijn “zonen” scoorde hij in 1995 de grote hit “Dans je de hele nacht met mij“. 

De successen regen zich vervolgens aaneen en in de daaropvolgende periode waren De Sjonnies één ven de meest gevraagde bands van Nederland. De podiumact onder leiding van de charismatische Ronnie Ruysdael was zo sterk dat de band niet eens echte hit noteringen nodig had om aan de top van het Nederlandse artiestencircuit te blijven staan. Toch werden er diverse hits gescoord, die jaren later nog steeds erg populair zijn, zoals “Annemarie“, “Roos in je blonde haren“, “Japapa” en “M’n fiets is gejat“. De teksten en muzikale bewerking van deze hits waren grotendeels in handen van zoon Konstantijn Ruysdael, terwijl Ronnie ontegenzeggelijk de grote man op het podium was.

In 2012 scoorde de artiest nog een grote hit door met zanger Rinus en zijn vriendin Deborah een gelegenheidstrio te vormen met de single “Eet veel bananen”. Meer dan 5 miljoen hits wist men op Youtube te realiseren. 

2015 was een jubileumjaar voor Ronnie Ruysdael. Hij viert dan het feit dat hij 25 jaar eerder voor het eerst zijn plateauzolen op een podium zette. Het jubileumjaar opent met de feestelijke single De Koning van de Polonaise. Het eerste nummer waarvan Ronnie zowel tekst als muziek zelf schrijft. In mei van dat jaar wordt hij door Marianne Weber uitgenodigd om het liedje Witte rozen te zingen tijdens haar show rondom Zangeres zonder Naam in het Circustheater in Scheveningen.

Naast Marianne Weber, Erwin, Ria Valk en John West zijn we als organisatie wederom meer dan verheugd deze feestelijke act op 1 juli 2017 op de Markt in Maastricht te mogen verwelkomen. De Entree is gratis. VIP Tickets zijn ONLINE te bestellen

 

 

Dennie Christian zal op 1 juli 2017 in Maastricht een optreden verzorgen tijdens ons evenement Oranje Zingt Zuid. 

Als 17-jarige nam Dennie zijn eerste liedje op. Zijn vierde single ‘ Rosamunde’, welke door Ali B in 2016 nog in Maastricht werd gezongen en gerapt, bracht hem zijn succes dat o.a. ook in de destijds ZDF Hitparade een nummer 1 notering werd. Hierna volgde een platina LP, 11 gouden LP’s evenals 2 Gouden singles.

Guust Flater en de Marsupilami, Hollandse hits met Dennie & Mieke, Ik ga mijn weg - 40 jaar Dennie Christian zijn maar enkele albums. 

Naast het Volkse, Rap, Feest, Limburgs, Nederlandstalig en Internationaal zal met Dennie Christian in 2017 waarin we 25 jaar Europa vieren Schlagers niet ontbreken. 

We zijn zeer verheugd met Dennie Christian tijdens de 2017 editie van Oranje Zingt Zuid. 

De entree is wederom gratis. Iedereen is op 1 juli 2017 in Maastricht op de Markt van harte welkom. Bekijk hier de Line Up tot nu toe.

Alwaar in 2011 Yes R nog gekoppeld werd aan de Duitse Schlager zanger Dennie Christiaan tijdens het eerste seizoen van Ali B Op Volle Toeren zal hij net als Dennie op 1 juli 2017 in Maastricht niet ontbreken tijdens Oranje Zingt Zuid 2017. 

Rapper, entertainer, presentator, acteur... Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met zijn neef Ali B het nummer "Leipe Mocro Flavour" uitbracht, maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als "Rampeneren", "Hey Schatje", "Uit Elkaar”, “Zinloos” en zijn meest recente single “Onbereikbaar".

Yes R wist in de jaren prijzen zoals De Grote Prijs van Nederland, Dutch Mobo Awayd, TMF Awards, Gouden Film en Girlz! Award te winnen.

Naast rappen speelde Yes-R in drie films. Twee van deze films behaalden de gouden status. Op TV gaat het Yes-R ook voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het programma "Gek op jou" en vorig jaar presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma "The Next Pop Talent”.

Eind juni 2008 stond Yes-R met Uit elkaar op 1 in Suriname. In Nederland kwam het nummer tot 14. Later kwam hij met de single Vecht mee met Chantal Janzen, wat een gevoelige track is over kanker. Samen met Amerikaanse rapper Akon en Ali B, maakte hij een remix van het nummer Ghetto.

Onlangs scoorde Yes-R nog een hit single met Carlotte uit Utopia: het nummer "Koninkrijk" stond wekenlang in de top 10 van iTunes. In het voorjaar van 2015 gingYes-R een nieuwe uitdaging en was hij naast onder andere Jim Bakkum en Guido Spek te zien zijn in de musical "Hartsvrienden". 

Maar muzikaal gezien stond Yes-R in 2015 ook niet stil; "That's life" Yes-R ft. Dopebwoy & Soesi B en de populaire "Hallo" Yes-R ft. Jahh & issy verschijnen. 

2016 start Yes-R het jaar met de club banger "Ready for ya" waarin hij wederom samenwerkt met SBMG & Soesi B. De productie ligt in handen van Architrack, met wie Yes-R dit jaar meedere producties zal maken. Met de track 'Kleine meid' laat Yes-R zich van een andere, kwetsbare kant zien. Om aan te geven hoe trots hij is op het aanstaande, hernieuwde vaderschap, schreef hij een lied voor zijn ongeboren dochter die in april geboren zal worden. Carlo's TV Cafe kreeg de primeur van de track. 

Yes R bracht met Tim Akkerman de video Verder uit.

De entree is GRATIS op 1 juli 2017 in Maastricht op de Markt. 

Ziesjoem werd eigenlijk nooit echt “opgericht”. Nee, Ziesjoem! is ooit “tot stand gekomen”. Marly, Jos en Roger staan bekend voor spectaculaire optredens en kennen een rijke historie in de Limburgse muziek. De groep die in 2011 25 jaar bestond en hits kent als ‘Lekker Menneke’ en ‘Zjuulke Zeuthout’ waarmee ze ook een bijzonder optreden verzorgde en te gast waren bij Andre Rieu zullen na Erwin ook een optreden verzorgen op 1 juli 2017 in Maastricht op de Markt tijdens Huub Feest Op Volle Toeren.

Marly, Jos en Roger stonden tijdens de eerste editie van Oranje Zingt Zuid in het Geusselt stadion ook op het podium. 

We zijn als organisatie wederom meer dan verheugd met de komst van Ziesjoem op de Markt. De entree is gratis op de Markt in Maastricht. Zet 1 juli 2017 in je agenda!. 

Alwaar deze artiest, bekend van Bloed Zweet & Tranen, tijdens de eerste editie stadion ‘De Geusselt’ wist te winnen met zijn stem, en tijdens de tweede editie een mooie versie van Willy Alberti (Liefde) in zijn repertoire had, zal ook Kamphuis tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid nogmaals zijn stem laten horen.

In ‘Bloed Zweet en Tranen’ wist Henk Kamphuis Roxeanne Hazes en Gerard Joling gelijk enthousiast te krijgen enkele jaren geleden tijdens het optreden van Kali van Django Wagner enkele jaren geleden.

Wagner zat zelf in het publiek en waardeerde het optreden.

Maastricht kon tijdens de vorige edities jaarlijks genieten van zijn krachtige stem. Leef, Kali, Liefde. Groot of een klein publiek maakt voor Henk Kamphuis geen verschil. 

Henk Kamphuis is een artiest die tijdens het 25 jarig jubileum van het Verdrag van Maastricht tijdens de derde editie wederom de Line Up versterkt met zijn stem. 

Bij Johnny Romein staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens en dat is een feest! Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van Je hebt me belazerd en Alie-mentatie vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit al heel wat jaren in het vak.

De Amsterdammer werd in 1992 verrast door het succes van zijn singles Je hebt me belazerd en Alie-mentatie. "Dat heb ik te danken aan Will Luikinga en Bart de Graaff. Die draaiden Je hebt me belazerd één keer per week in hun radio-programma 'Will wil wel'. Jeroen van Inkel maakte Alie-mentatie groot. Hij kondigde in zijn radioshow een wereldprimeur aan. Iedereen dacht aan iets van Madonna ofzo maar dat werd Alie-mentatie van Johnny Romein", lacht hij.

Zijn repertoire is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige van alle Nederlandstalige artiesten. Natuurlijk brengt hij zijn eigen hits waaronder "De Zingende Koster" met groot enthousiasme tijdens zijn shows maar ook nummers van zijn collega’ s zoals André Hazes en René Froger brengt Johnny met het grootste gemak. Johnny Romein is een echte gangmaker. Hij wil overal scoren! Het maakt hem niet uit of hij nu boven op het biljart moet staan of op het podium van desnoods Ahoy’, hij komt overal tot zijn recht. Op 1 juli 2017 zal Johnny Romein in Maastricht nogmaals garant staan voor een waar feest met oa Marianne Weber, John West, Ria Valk, Erwin, Dennie Christian, De Sjonnies en Yes R die nu reeds bekend zijn.

De entree is gratis dus zet 1 juli 2017 in je agenda.

Bekijk beelden van de tweede editie met Johnny Romein

Lange Frans en Michael Bryan waren er tijdens de eerste en tweede editie bij. We kunnen laten weten als organisatie dat ook tijdens de derde editie deze artiesten hun opwachten wederom zullen maken waarin 25 jaar Europa centraal zal staan. Lange Frans zal John West tevens bijstaan met de hits Lekker Ding, Hete Zomer en Blijf Bij Mij op 1 juli 2017 in Maastricht.

 

Tijdens de eerste editie in het Geusselt stadion maakte de geliefde rapper, die met Kamervragen 2 wederom een hit scoorde en geen blad voor de mond nam, bekend genoten te hebben van de gezelligheid in Maastricht dit jaar. In 1997 begon Lange Frans, jury lid van Bloed Zweet & Tranen met rappen. Nummers als ‘Moppie’ waren in 2004 niet van de televisie weg te denken. Lange Frans is te associëren met ‘Maatschappelijk Betrokkenheid’ wat aansluit bij organisator Huub Adriaens. Een kenmerk wat met ‘Huub feest Op Volle Toeren’ tijdens Oranje Zingt Zuid 2017 en Adriaens als persoon en artiest wederom niet zal ontbreken.

Naast Europa zal Autisme en Beperkingen betekenis geven aan het gratis te bezoeken meezing feest.

Na de lange carrière van Lange Frans met Baas B, met diverse hits zoals ‘Het Land van’, ‘Kamervragen’ en ‘Zing voor me’ ging Frans succesvol solo verder. De voornaamste bezigheid van Lange Frans is muziek. Lange Frans is en blijft een graag geziene gast op de televisie. Michael Bryan is een Nederlandse R&B / Soul zanger die succes in Nederland kent. Hij had samenwerkingen met K-Liber (Loungen), The Partysquad en staat met trots vaker naast Lange Frans.

 

We verwelkomen graag naast nu reeds bekend John West, Marianne Weber, De Sjonnies, Dennie Christian, Erwin, Ziesjoem, Henk Kamphuis, Johnny Romein, Ria Valk en Yes R met vele andere artiesten wederom Lange Frans met Michael Bryan. De entree is vrij op 1 juni 2017 in Maastricht. Iedereen is van harte welkom!!!!!

Stef Ekkel nam zijn eerste liedje in 2001 op, ‘Op een terasje’ , en wist hiermee gelijk 8 weken in de Nederlandse Top 20 te staan. Regelmatig treedt de zanger op bij diverse Mega Piraten Festijnen. Op 1 juli 2017 zal hij dan ook niet ontbreken tijdens Huub Feest Op Volle Toeren in Maastricht op de Markt.

“Die Griekse Melodie”, “De Tijd Stond Even Stil”, “Een Koffer Vol Met Dromen” en nog een tiental andere singles werden stuk voor stuk hits. De een wat groter dan de ander, maar allemaal groot genoeg om hele volksstammen te laten meezingen. Het waren grote successen waarmee hij een vaste gast werd bij de vele lokale, regionale en landelijke radio en TV stations. 

De Woonboot was een enorme hit in 2006 waarna zijn vierde album, ‘Lekker Gezellig’, wederom hit na hit kende zoals  “Ik Schrijf Je Naam”, “Dans De Laatste Dans”, “Laat De Glazen Nu Maar Klinken” en “Sierra Madre”.

Dit alles bleef niet onopgemerkt bij de legendarische Johnny Hoes, de man die grote artiesten zoals De Zangeres Zonder Naam, Doe Maar, Henk Wijngaard, Normaal en vele anderen ontdekte. Johnny zag in Stef wel een soort opvolger en besloot samen met Stef een nieuwe versie op te nemen van zijn klassieker “De Smokkelaar”. Het werd een groot succes en de landelijke doorbraak van Stef Ekkel was hiermee definitief een feit. 

Op 1 juli 2017 zal Stef Ekkel tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid in Maastricht een optreden verzorgen en garant staan voor een feestje. ‘Liever te Dik in de Kist’ aldus de feestzanger. De entree is gratis. VIP tickets zijn ONLINE te bestellen.

Maastrichtenaar Frans Theunisz, houder van de langste polonaise ooit, maakte eind jaren 70 de overstap na dialect muziek met De Straotzengers. Elke nacht was de artiest op pad en zo ontstonden de Nachraove. De gezellige muziek was gebaseerd op de Oostenrijkse Oberkrainer Muziek .

Muziek die Theunisz hiermee voor het eerst landelijk introduceerde en een nationale hit scoorde die 21 weken in de Top 40 stond. Als Nachtburgemeester van Maastricht, Ridder in de orde van de Tempeleers, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Cultureel Ambassadeur van Maastricht, Ereburger van Maastricht en vele hits als Sjeng Aon De Geng, Pieke, Lieske, Wat is het leve sjoen, en Tarata Ta Ta Ta zullen bekende Maastrichtse meezingers niet ontbreken.

Naast o.a. nu reeds bekend Erwin, Dennie Christiaan, Marianne Weber, Ria Valk, Stef Ekkel, John West, Lange Frans, Ziesjoem, Nick Nicolai en Yes R, Frans Theunisz, de langst en hoogst genoteerde Limburgse artiest in de Mega top 100 ooit, tijdens de derde editie van Oranje Zingt Zuid op Zaterdag 1 juli 2017 zal Frans Theunisz garant staan voor gezelligheid tijdens het mee-zing feest op de Markt in Maastricht. De entree is gratis.

‘Ik verscheurde je foto’, ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’, ‘Waarom ben ik met Kerstmis zo alleen?’, ‘Eenmaal kom jij terug’ zijn maar enkele succesvolle hits van de in de jordaan geboren zanger van het levenslied. Koos Alberts blijft in alle jaren een populaire volkszanger. 

Koos Albert is toegevoegd aan de Line Up welke op 1 juli 2017 in Maastricht garant zal staan voor een feest op de Markt tijdens Huub Feest Op Volle Toeren. 

Entree is gratis. Naast Koos Alberts zijn nu reeds bekend Marianne Weber, Yes R, Ria Valk, Henk Kamphuis, Frans Theunisz, Ziesjoem, Erwin, Nick Nicolai, Ronnie Ruysdael, Dennie Christian, Stef Ekkel, John West en Lange Frans.

In enkele weken haalt “J'aime la vie” dubbel platina. In België werden er meer dan 350.000 singels verkocht en wereldwijd 1.400.000. J'aime la vie staat meerdere weken op nr. 1 in de Belgische TOP 50.

Hetzelfde jaar neemt ze deel aan het internationale festival van Yamaha in Tokyo. Sandra eindigt op de 4e plaats, samen met Eros Ramazzotti, daarna vertrekt ze op een tournee door gans Japan.

Enkele maanden later zingt ze de generiek van de tekenfilm "Il était une fois la vie" gecomponeerd door Michel Legrand. Vervolgens heeft Sandra verschillende singles, albums opgenomen, gouden platen behaald en talrijke televisieoptredens verzorgd in landen zoals Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Turkije, Roemenië, Israël, Japan en de Verenigde Staten.

In 1990, zingt Sandra het liedje "J'aime mon pays - Ik hou van mijn land" in duet met Luc Steeno, ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van Koning Boudewijn en zijn 40 jaar Koningschap.

Sandra Kim bracht een album uit waaraan grote namen uit de Belgische muziekwereld zoals Salvatore Adamo, Dani Klein, Piet Goddaer, David Bartholomé, Anthony Sinatra en Jacques Duval hun medewerking verleenden.  Haar nieuwe album « Make up » werd heel positief onthaald door de pers en het publiek. 

Hiermee toonde Sandra nogmaals aan dat ze een grote zangeres is en dat ze verrassend uit de hoek kan komen met nummers die we van haar niet gewend zijn.

Sandra Kim zal tijdens Huub Feest Op Volle Toeren op 1 juli 2017 in Maastricht op de Markt naast nu reeds bekend Yes R, Dennie Christiaan, Koos Alberts, Stef Ekkel, Nick Nicolai, John West, Lange Frans, Erwin, Ziesjoem, Frans Theunisz, De Sjonnies, Ria Valk, Johnny Romein en Henk Kamphuis garant staan voor een spektakel in het jaar dat Maastricht haar 25 jarig jubileum viert van Europa. De entree op 1 juli 2017 is gratis.  

John de Bever is er op 1 juli 2017 in Maastricht weer bij tijdens Huub Feest Op Volle Toeren ‘John de Bever’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ en bereikte de Tip Parade. Met artiesten als oa Yes R, Erwin, De Sjonnies, Trafassi, Frans Theunisz, John West, Lange Frans, Michael Bryan, Henk Kamphuis, Stef Ekkel, Ziesjoem, Marianne Weber, Nick Nicolai, Dennie Christiaan en Ria Valk zal ook John de Bever niet ontbreken in Maastricht.

Na een duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder die in de Geusselt 2015 nog Jan Keizer vergezelde en hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Het gaat om Liefde’ en ‘Vaarwel Alle Zorgen’ ziet een droom uitkomen met het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ samen met Marianne Weber. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ en uniek aan de sound van John de Bever met zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. John de Bever is al jarenlang een rasartiest! Zorg dat je op 1 juli 2017 op de Markt in Maastricht erbij bent. De toegang is vrij.

Gerard Adriaens is er ook in 2017 weer bij op de Markt in Maastricht. Gerard Adriaens zingt al 10 jaar. Met Erwin zong hij het duet Laot Miech Vrij. Bewies het daan, Kiek miech deep in mien auge, Shalalala en Ein Twie Drei zijn maar enkele succesvolle meezingers. Mien Geveul kende zijn succes ook bij TV Oranje. Mien Geveul stond op het einde van het jaar zeer hoog genoteerd in de Top 1000. Naast het optreden op 1 juli 2017 op de Markt in Maastricht tijdens Huub Feest Op Volle Toeren zal Gerard Adriaens zijn 10-jarig artiesten jubileum vieren.

MIEKE – en dat ene woordje is voldoende. Het roept een wereld van herinneringen op. Er is veel veranderd in de wereld van de showbusiness maar MIEKE behoort tot de artiesten die tot op de dag van vandaag,’ recht overeind is gebleven. Wat begon met ‘Wat een prachtige dag’, duurt voort tot op de dag van vandaag. De hits als ‘Een kind zonder moeder’, ‘Mijn beste vriendin”, Zomertijd’, ‘Charlie Chaplin’, ‘Als ik jou niet had’, Niet elke Oester heeft een parel’, ‘Mijn engelbewaarder’, en de single Edith Piaf, zijn nog altijd niet vergeten.

Geen hoempapa en toch meezingmuziek. De slordige 80.000 kilometer die Mieke jaarlijks aflegt om haar grote publiek tevreden te stellen met haar omvangrijke repertoire, maakt dat zij nog altijd behoort tot één van de meest geliefde zangeressen van de Benelux. Wat begon, als verlegen kind sterretje’ aan de hand van Pierre Kartner, is uitgegroeid tot de zelfstandige zangeres en vrouw die zij vandaag is. Mieke zal op het grootste feest op 1 juli 2017 in Maastricht ook erbij zijn naast de reeds eerder bekend gemaakte Dennie Christiaan. De entree is gratis. VIP TICKETS ZIJN ONLINE TE BESTELLEN

Sharon Doorson, waarvan Justin Timberlake onder de indruk is en genomineerd voor de beste ‘Zangeres van 2016’ award, ook bekend als Miss Cherry zal tijdens de derde editie van Huub Feest op Volle Toeren op 1 juli 2017 in Maastricht de Line Up versterken.

Recent stond de Nederlandse zangeres nog in het Ziggo Dome op het podium met Miss Montreal, Maan, Shawn Mendes en Ali B. 

Sharon Doorson zong mee met het officiële Koningslied dat op 19 april 2013 uitgebracht werd en de 2e plaats in de Top 40 behaalde.

Sharon, die op SLAM!FM jingles inzingt, maakte in 2014 haar acteer debuut.

In mei 2015 werd ze verkozen tot 'Pink Best Friend' nadat ze de LGBT Student Award had ontvangen, deze prijs wordt toegekend aan een jonge bekendheid die zich inzet voor de LGBT gemeenschap. Ook werd haar single Electrify het officiële themalied van de LGBT Student Day 2015 in Maastricht.

Sharon Doorson, jurylid van TV Show The Next Boy/Girl Band (SBS6), is tevens bekend van Expeditie Robinson en de beste zangers van Nederand. Met haar zelf geschreven Engelse versie van ‘Willeke Alberti’s Hold Me now wist ze het programma te winnen.

Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk. Ik wil mijn ervaringen delen met mijn fans/luisteraars en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!”

Wil je op 1 juli 2017 erbij zijn tijdens de derde editie op de Markt in Maastricht zorg dat je er op tijd bij bent. De entree is GRATIS.

Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.
 
In 2011 verschijnt zijn debuutsingle You And Me Both. Deze single staat wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3, Dans Met Mij en Neem Je Mij Dan Mee is Dean veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De nieuwe single Layla is ook weer in de geheel eigen “ik” sound van Dean.

Huub Feest Op Volle Toeren staat als derde editie bij de gemeente Maastricht onder de noemer ‘Europe Calling’. Het brede concept voor jong en oud zal met Dean Saunders naast grote namen als oa Marianne Weber, Erwin, Sandra Kim, Ronnie Ruysdael, Dennie Christian, Sharon Doorson, Lange Frans, John de Bever, Stef Ekkel, Frans Theunisz, Koos Alberts, Mieke en Yes R garant voor een geheel gratis toegankelijk meezing feest op de Markt in Maastricht!. 

Wil jij met je partner genieten van een romantische avond met een verwen pakket bestaande uit heerlijke versnapering, frisse wijn en kleine details die het compleet maken naast een boottocht voor 2 personen met Rederij Stiphout en een waardebon ter waarde van 150,oo euro bij Center Parcs like en deel dit bericht!!!!!!….. 

Mede mogelijk gemaakt door Sligro Maastricht, JEM HID, Dutch Favorite Music en Rederij Stiphout.

 

Huub Adriaens legde zich na het runnen van de Fontein in Maastricht volledig succesvol toe op zijn zangcarrière. MIEN LEEF MAM was zijn eerste nummer in het dialect geschreven. 

In 2004 lanceerde Huub zijn album, met vele levensliedjes, ‘Kiek Neet Um’. Het album werd in Maastricht zeer goed ontvangen. Na de single ‘Traone vaan gelök’ lanceerde de zanger ‘E Deil Vaan Mie Leve’. Een album met 16 nummers waarvoor Huub de teksten grotendeels zelf schreef.  

Even later organiseerde Huub Adriaens een Kerstfeest met een optreden van New Timeless. Het was 2008 toen Huub de Markt in Maastricht wist te vullen tijdens een grootste CD presentatie met gastoptredens van Piet Veerman, New Timeless en Imca Marina. CD’s als ‘Leef dien leve’, ´Kom in mien errem’, ‘Blief nog eve’, ‘Iech haw vaan diech’ passeerde de revue en niet onopgemerkt gebleven. Adriaens verraste in 2010 zijn vele fans door het Theater in te gaan met ‘Kiek Neet Um’. Ondersteund door een sfeervol lichtplan nam Huub zijn publiek mee op een muzikale reis door zijn leven.  

Tijdens het door de zanger, met een succesvolle en rijke muzikale historie, zelf georganiseerde Oranje Zingt Zuid konden duizenden mensen, naast optredens van oa Roy Donders, Peter Koelewijn, Lange Frans, Do, Belle Perez en Corry Konings, genieten van de zang en presentatie van Huub Adriaens tijdens een voor Maastricht unieke eerste Stadion Concert. Toch verkiest Huub na dit evenement zijn 'Markt in Maastricht' als decor voor zijn vast jaarlijks evenement met de slogan. 'Huub feest op volle toeren'. In 2016 kende dit evenement wederom een succesvolle editie op de Markt in Maastricht met oa Ali B, Glennis Grace, Fabrizio, Beppie Kraft, Henk Westbroek en Lange Frans met Michael Bryan.

Adriaens is zeer tevreden met de Line Up van 2017 met artiesten als o.a. Sandra Kim, Yes R, Stef Ekkel, De Sjonnies, Marianne Weber, Gerard Adriaens, Lange Frans, John West, Dennie Christiaan, Koos Alberts, Ria Valk, Mieke, Dean Saunders, Frans Theunisz, Erwin, Henk Kamphuis en Sharon Doorson.

Naast het organiseren van evenementen en maatschappelijke projecten is Huub Adriaens nog steeds te boeken als ARTIEST. Bekijk meer op de website Huub Adriaens.